Tom Hiddleston ansøgte om Thor, men fik rollen som Loki. Flere gange forløber processen fra casting til job lidt anderledes.

At Robert Downey Jr. ikke skulle være endt som Tony Stark/Iron Man, vil forbløffe de fleste. Downey Jr.’s skuespil vedligeholder den intelligente arrogance forbundet med tech-visionæren, men fremviser facetter af sårbarhed og empati. Blandt andet kan man mærke båndet til andre mennesker i forholdet til Tom Hollands Peter Parker/Spider Man, som Stark er mentor for.

I forbindelse med 15-års jubilæet for Marvels “Iron Man” satte instruktør Jon Favreau og studiechef Kevin Feige sig ned og reflekterede over, hvad filmen havde gjort for dem og studiet. Begge anerkendte filmen som begyndelsen på, hvad der senere blev Marvel Cinematic Universe. Både Favreau og Feige anerkendte, at uden Downey Jr. og succesen fra “Iron Man” ville de ikke være endt, hvor de er lige nu.

Dog var rollen som Iron Man ikke Downey Jr.’s førstevalg inden for Marvel. Oprindeligt havde skuespilleren været til audition på en rolle til Tim Storys “Fantastic Four” fra 2005. Hverken Favreau eller Feige kan bekræfte, hvilken rolle hans audition gik på.

På et tidspunkt trak de Downey Jr. ind til en audition på “Iron Man”. Her var skuespilleren i sit es og præsterede en optræden, som overbeviste Favreau og Feige om at give ham rollen.

“Iron Man” startede MCU. Med James Gunn hos DC kan Marvel muligvis indgå i nye samarbejder. Læs mere her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: