Ankesag: Det amerikanske justitsministerium appellerer nu salget af Time Warner til telegiganten AT&T.

For én måned siden blev salget af mediegiganten Time Warner til verdens største teleselskab – AT&T – godkendt ved en domstol i USA.

Men nu anker de amerikanske myndigheder afgørelsen, som Donald Trump personligt frygter, vil samle for meget magt hos AT&T, skriver ABC.

Time Warner ejer Warner Bros. – herunder DC Films – HBO, New Line Cinema samt CNN, som præsident Trump har et anstrengt forhold til.

Som følge af salget har HBO skiftet fokus fra kvalitet til kvantitet – læs mere om det her.

Men den strategi kan altså blive droppet igen, hvis Trumps justitsministerium får held med appelsagen.

Hvis dommen omstødes så kan det også få konsekvenser for kampen om Fox, som både Comcast og Disney ønsker at købe.

Får AT&T således et nej til Time Warner, så kan det også ende med et nej til et salg af Fox.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Geekalot 1 år siden

Hvis det kan sætte punktum for vi ender ned kun at have 2 medie giganter. Så jeg med på den vogn. Er det blot for Trump ikke kan klare CNN så kan det være ligegyldigt. Men hvad Disney har gang i, bryder jeg mig ikke om. Det samme gælder også ATogT.
Gravatar

#2 steadi07 1 år siden

Det er det amerikanske justitsministerium, der har valgt at anke afgørelsen. Indtil andet kan bevises, så er det sket på baggrund af en juridisk vurdering, ikke præsidentens personlige ønske om at straffe CNN.

Jeg kan ikke udstå Trump, men antydningerne i den her nyhed er ikke Filmz værdige. Uagtet at de så er taget fra ABC's nyhed.
Gravatar

#3 Tasuef 1 år siden

Derudover er overskriften også misvisende. Jeg er ret sikker på det ikke er HBO-ejerne der skal sælges. Jeg er ret sikker på det er forbudt :)

Skriv ny kommentar: