Ifølge Hollywood Insider skulle Universal så småt være i gang med forberedelserne til en reboot af spil-franchisen “Doom”.

Filmen vil angiveligt fuldstændig ignorere den første “Doom”, der havde Dwayne Johnson (dengang bedre kendt som ‘The Rock’) i hovedrollen og floppede fælt både kritisk og kommercielt.

Da Filmz’ biografanmelder Søren Ildved i 2005 havde (mis)fornøjelsen at anmelde filmen, gav han den 1 stjerne og skrev bl.a.: ”Karaktererne har personlighed så udtryksfuldt som et papbæger… Dialogen består mest af diverse soldater, der snerrer ordrer af hinanden i så tætte nærbilleder, at man har lyst til at dukke sig for ikke at blive ramt af spyttet.”

Den første films dårlige modtagelse har dog tilsyneladende ikke skræmt Universal, der efter sigende skulle være på udkig efter en manuskriptforfatter, der kan bringe “Doom” tilbage til det store lærred. Denne gang naturligvis i 3D.

Læs hele Filmz’ anmeldelse af “Doom”.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#21 Lord Beef Jerky 12 år siden

#20 Hvaffor noget? Hvilken anmelder viser dog det? Og hvordan?
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#22 PJP 12 år siden

jeg vil nu gerne se en "Serious Sam" film... og hvordan de ville gribe det an.. med en 50 meter høj julemand med en chain gun ^^ that would be entertainment!
Gravatar

#23 MJP 12 år siden

Den første Doom-film var ikke det store at råbe hurra for. Jeg er yderst skeptisk overfor et evt. reboot.
Reggie: Jack, tell me a story...
Jack: Fuck you!
Reggie: Oh, that's one of my favorites
Gravatar

#24 Lars.dk 12 år siden

#21

Læs dog anmeldelsen af DOOM.......de går i alt for små sko.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#25 Lord Beef Jerky 12 år siden

#24 Ah, men mit sidste spørgsmål forbliver intakt. Skulle den anmeldelse være et form for bevis for, at der ikke er brug for anmeldere generelt eller har jeg fortolket din besked fuldstændigt forkert?
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#26 Kruse 12 år siden

Don't feed the troll! Charlie Sheen says so!
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#27 Alex- 12 år siden

Gad vide om de så vil fortsætte i samme stil som den første film, eller de påbegynder et nyt univers? Eller om det bliver mere i stil med de gamle spil? Ville nok bare blive lidt wierd :D Håber at de ikke som sådan laver en reboot. Den første kunne godt forklare de tidlige stadier i problematikken omkring Mars, hvor en efterfølger kunne foregå et par år efter hvor de (troede) at de havde stabiliseret situationen. Et reboot kunne være godt, men synes at andre reboots formår at lukke den oprindelige film helt ude (som nok også er meningen), men de ødelægger bare lidt universet, "feelingen" og magien omkring filmen.

Skriv ny kommentar: