Ifølge Hollywood Insider skulle Universal så småt være i gang med forberedelserne til en reboot af spil-franchisen “Doom”.

Filmen vil angiveligt fuldstændig ignorere den første “Doom”, der havde Dwayne Johnson (dengang bedre kendt som ‘The Rock’) i hovedrollen og floppede fælt både kritisk og kommercielt.

Da Filmz’ biografanmelder Søren Ildved i 2005 havde (mis)fornøjelsen at anmelde filmen, gav han den 1 stjerne og skrev bl.a.: ”Karaktererne har personlighed så udtryksfuldt som et papbæger… Dialogen består mest af diverse soldater, der snerrer ordrer af hinanden i så tætte nærbilleder, at man har lyst til at dukke sig for ikke at blive ramt af spyttet.”

Den første films dårlige modtagelse har dog tilsyneladende ikke skræmt Universal, der efter sigende skulle være på udkig efter en manuskriptforfatter, der kan bringe “Doom” tilbage til det store lærred. Denne gang naturligvis i 3D.

Læs hele Filmz’ anmeldelse af “Doom”.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Reborn Sith 13 år siden

Det bliver garanteret noget lort. Men jeg skal alligevel se den.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#2 Patriarch 13 år siden

Det er en film der godt kunne tåle et reboot.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#3 dragelarve 13 år siden

Jeg kunne lave den FEDESTE Doom-film! Hvis de bare vidste, hvad de gik glip af ...
Gravatar

#4 Nothinunik 13 år siden

Jeg blev nu egentlig pænt underholdt af den første doom film.. måske det var fordi jeg rent faktisk er spilnørd og kunne sætte pris på nogle af de lidt mere nørdede/underlige sekvenser.. :)

men noget mesterværk var det bestemt ikke.. men helt ærligt, se nu på kildematerialet.. Det var sgu heller ikke meget indlevelse i hovedpersonens dybere psykologiske aspekter man fik da man rendte rundt og svingede motorsaven og samlede nøglekort op.. ;)
Gravatar

#5 Kennia_boy 13 år siden

Så følg please bare lidt af historien fra spillet :)
Carpe Omnia Tempus Fugit - Kenni
Gravatar

#6 Dragon_Claw 13 år siden

Kennia_boy (5) skrev:
Så følg please bare lidt af historien fra spillet :)


Jeg tvivler på at det amerikanske kristent mainstream publikum kan holde til, at se en film hvor porten til selveste helvede åbnes og der flyver dæmoner & djævler ud...

Sådan nogle "små" detaljer som den første film pissede på, til fordel for genteknologi i kanyler som gør folk til superhelte eller superskurke baseret på deres personlighed. (Hold kæft, hvor lyder det åndssvagt, når man læser sine egne ord).
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#7 MOVIE1000 13 år siden

Ny Doom film ja tak, men hvordan de vil bruge 3Den i filmen har jeg svært ved at se.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#8 Patriarch 13 år siden

#7

Lange gange, folk der griber ud efter en, ting der kommer mod skærmen, planeter, rumstationer... fx?
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#9 Alex- 13 år siden

Jeg kunne godt lide den første Doom film, men der var bare ikke "nok" i den. Kunne godt bruge en Doom film som bare flippede helt ud med psyko monstre, helvede og det hele som vi kender fra Doom. Den første Doom film gjorde det fint, og holdt stemningen fra Doom 3 rimlig godt. Men somsagt ikke nok dybde. Men fin actionfilm. En med lidt bedre historie og jeg vil være helt solgt. :)
Gravatar

#10 Riqon 13 år siden

Doom-filmen er helt sikkert på min "guilty pleasure" topliste. Det er én af de film, jeg sagtens kan se er elendig, og som jeg af uransagelige grunde alligevel finder ganske fornøjelig og underholdende. Men hvis nogen tror, de kan lave en god film baseret på spillet, så skal de da endelig have lov. Det kan da være, man en dag bliver positivt overrasket.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: