Filmz har som det eneste danske medie talt med Emma Caulfield fra “WandaVision”. 

Hvordan får man en fod indenfor hos MCU?

For Emma Caulfield gik vejen til “WandaVision” gennem den romantiske komedie “Timer” fra 2009.

Det fortæller Dottie-skuespilleren til Filmz.

“Timer” blev nemlig instrueret af Jac Schaeffer, der nu er en af showrunnerne bag “WandaVision”:

“Jeg har arbejdet med Jac Schaeffer før, og hun er bare den bedste. Klog, sjov og dygtig. Vi har været venner i de sidste ti år,” fortæller Caulfield.

“Jeg har fulgt hendes udvikling med ‘Black Widow’, og så bliver hun involveret i den her serie,” fortsætter hun.

“Hun ringede til mig og spurgte: ‘Vil du være med i serien?’ Og jeg sagde, nej tak, det er fint. Arbejde med dig og Marvel? Jeg er optaget,” lyder det med et glimt i øjet.

“Nej, jeg sagde selvfølgelig ja. Hun sagde: ’Jeg ansætter dig, men Kevin Feige skal godkende dig. Så jeg har brug for at du tager hen og er fantastisk foran Kevin Feige. Jeg giver dig en scene, men jeg kan ikke rigtigt fortælle dig noget om den. Du skal bare vide, at du vil være i en anden tidsperiode. Så se ud, som om du kommer fra en anden tid.”

Caulfield gik altså til audition for MCU-chef Kevin Feige uden at kende ret meget til hverken sin karakter eller “WandaVision” i det hele taget:

“Jeg læste siderne, og jeg havde ingen anelse om, hvad der foregik. Jeg lavede en slags flabet, snobbet stemme, og jeg går ud fra, at han godkendte det, for jeg blev ansat,” fortæller Caulfield.

“Det var i oktober 2019. Og nu er vi her. Det er vildt.”

“WandaVision” kan streames på Disney Plus.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: