Filmz har talt med Emma Caulfield, der spiller Dottie i “WandaVision”, om glæden ved at være ond – måske endda en superskurk?

“The devil’s in the details.”

Dottie siger det selv i andet afsnit af “WandaVision”.

Den skarpe irettesættelse af en sløset medhjælper ved det store talentshow har fået Marvel-fans over hele verden til at studere alle detaljer omkring Westfields bidske selskabsdronning.

Læs også: Wanda-skuespiller: Sitcom-stilen i “WandaVision” giver mening senere

Er ordene et hint om, at Dottie i virkeligheden er skurken Mephisto i forklædning?

Det er i hvert fald én blandt mange fanteorier om Dottie.

De teorier kan Emma Caulfield selvfølgelig ikke kommentere på, da Filmz møder Dottie-skuespilleren til et interview over Zoom.

Hun kan dog fortælle, at hun finder stor fornøjelse i at spille ond:

“Jeg synes virkelig, det er chokerende sjovt. Dårlige mennesker er altid mere sjove at spille. Måske skulle jeg gå i terapi, siden jeg er så god til at spille ond,” joker Caulfield og fortsætter:

“Jeg er ikke en ondskabsfuld person, men det må komme fra, at jeg blev mobbet som barn. Jeg kan få en slags hævn ved selv at være ond tilbage. Jeg kan få det ud af mit system uden at være ond mod nogen i virkeligheden.”

Begrænser Dotties ondskab sig til de små forstadsperfiditeter, vi har set i de første afsnit? Eller gemmer der sig en decideret superskurk bag facaden?

Det må tiden vise – men Emma Caulfield er i hvert fald klar til slippe ondskaben løs på skærmen, hvis hun bliver bedt om det.

 

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: