Danmarks Radio adskiller nu streaming-platformen DRTV fra mediehusets flow-tv i fjernsynet.

Indtil i dag har dagens DR-programmer først blevet gjort tilgængelig for streaming, når de tilsvarende blev vist direkte på tv – det, der kaldes flow-tv. Men det ændres fra i dag.

Fra d. 1. marts ændrer DR markant på sin tilgang til streaming. Nu skal brugerne ikke længere vente på flow-tv, men kan se dagens programmer fra klokken 6 om morgenen på DRTV-appen.

Den nye tilgang til streaming er tydeligt inspireret af streaming-giganter som Netflix. Derfor vil DR også eksperimentere med at lægge hele serier ud på én gang i stedet for at dryppe et enkelt afsnit én gang om ugen:

”Hvis man opfatter en tv-serie som en lang fortælling, vil vi lægge det hele ud samtidig,” siger publiceringschef i DR, Peter Rosberg, til Politiken.

Der vil dog være enkelte undtagelser til den nye regel. Større program-satsninger som “Den store bagedyst” med afslørings-elementer – hvem vinder? – vil først blive tilgængelige for stream parallelt med flow-tv.

Ny undersøgelse viser, at streaming vil overgå biografen i 2019 – læs om det her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Kim Pedersen 2 år siden

Ja, og en anden undersøgelse viser at streaming vil overgå hønseavl i 2021.
Som at sammenligne æbler og bananer. Biograferne viser jo ikke tv-serier, som er streamingtjenesternes største satsning.
Sammenlign. Men gør det på faktuelt grundlag. På spillefilmsområdet vil streamingtjenester aldrig overgå biograferne.
Gravatar

#2 Geekalot 2 år siden

Man skal aldrig sige aldrig. Men tvivler også på det vil ske. Hvis det skulle en dag, er vi hvert fald tudse gamle :)
Gravatar

#3 Snipp 2 år siden

Ja det er satme træls at grand tour eller true detective eller game of thrones eller literally alle andre serier end fra netflix kommer ud ugentligt. Det giver ikke det flow man vil have og til tider glemmer man hvad der skete i det sidste afsnit fordi man lige har nogle andre ting der skal gøres. Også en af grundene til at venter med at se nye sæsoner før det hele kan ses.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: