I forbindelse med det netop overståede Super Bowl LVII fik en del kommende film et TV-spot til at skabe forventninger. “Creed III” var blandt de udsendte.

Blod, sved, tårer og testosteron. Forvent både fysiske og følelsesmæssige uppercuts, når “Creed III” lander i biograferne om ikke så længe. Den seneste trailer intensiverer den kommende kamp mellem den veletablerede Adonis “Donnie” Creed (Michael B. Jordan) og den netop løsladte Damian “Dame” Anderson (Jonathan Majors).

Filmens tagline “There’s no enemy like the past” er hovedfokus i traileren. Væk er klip fra Donnies tilværelse med kone og børn og ro i sjælen efter flere års intens kamp i ringen. Donnie har kun én ting på sinde: At vinde og forpagte sig endegyldigt med sin fortid. Risikoen for at miste alt det, han har bygget op, presser Donnie til at give alt, hvad han har i mødet med en fjendtlig barndomsven, som har en intention om at slutte på toppen. Alt er på spil, når en mand, der har alt at tabe, skal op imod en mand, der har alt at vinde.

Læs også: “Michael B. Jordan og Jonathan Majors er i ringen i nye “Creed III”-plakater

Sylvester Stallone vender ikke tilbage til den tredje film i “Creed”-sagagen. Til gengæld vender Phylicia Rashad, Tessa Thompson og Florian Munteanu tilbage i deres respektive roller. Michael B. Jordan er både hovedrolleindehaver og instruktør på “Creed III”. Filmen får premiere den 3. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: