James Gunn lægger op til et tårevædet farvel med Marvels afvigende superheltegruppe, som finder et fællesskab. “Guardians of the Galaxy Vol. 3” er på vej.

Alting har en ende, og det samme gælder foreløbigt for James Gunn og hans tid hos Marvel. Gunn har tidligere annonceret, at “Guardians of the Galaxy Vol. 3” bliver hans sidste film i MCU, siden han nu skal i gang med at genopbygge DCU sammen med Peter Safran. Nu får vi endnu en smagsprøve: Den seneste trailer til “Guardians of the Galaxy Vol. 3” er netop landet.

Ny “Superman”-, “Supergirl”- og “Batman”-film på vej: James Gunn løfter sløret for de første 10 projekter i det nye DCU

At “Vol. 3” er en afskedsfilm, kan mærkes i trailerens tone. Komikken og rock-musikken er stadig til stede, men med Star-Lords (Chris Pratt) forespørgsel om “one last ride” med Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper), Groot (Vin Diesel), Nebula (Karen Gillan), Mantis (Pom Klementieff), Kraglin (Sean Gunn), og Cosmo (Maria Bakalova), lægges der op til et foreløbigt sidste eventyr for fans af serien.

Om det er endegyldigt sidste kapitel, er usikkert, men filmen lægger op til hjerteknusende øjeblikke. Alle karakterer må nu vænne sig til livet på Knowhere. Hurtigt bliver de hjemlige konflikter sat på pause, da Rockets fortid kommer tilbage for at hjemsøge ham. “Guardians” må derfor trække i trøjen endnu engang for en farlig mission i det ukendte.

James Gunn er endnu engang instruktør og manuskriptforfatter på filmen, som får premiere den 4. maj 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: