DreamWorks genindspiller “Gysertimen”


Vampyrerne fortsætter deres blodige succesfulde fremgang på det store lærred. DreamWorks er nu gået i gang med at arbejde på en genindspilning af den moderne vampyrklassiker fra 1985, “Fright Night”, der på dansk fik titlen “Gysertimen”.

Der er endnu ikke fundet en manuskriptforfatter, men den opdaterede version vil bibeholde originalens komediehorrortone og modernisere effekterne.

Den originale gyser fulgte den unge horror-fan Charley, spillet af William Ragsdale, som bliver overbevist om, at en vampyr er flyttet ind i det store nabohus. Han begynder derpå at søge hjælp hos en aldrende vampyrfilmstjerne, der – ligesom Charleys ven og kæreste – tror han er blevet mentalt forstyrret. Filmen, der er skrevet og instrueret af Tom Holland, var succesfuld nok til at afføde en fortsættelse i 1988.

Tidligere forsøgte Sonys Screen Gems at lave et remake af vampyrklassikeren, men dette blev droppet tilbage i januar, da de ikke kunne udarbejde et tilfredsstillende manuskript efter at have planlagt filmen siden 2007.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 simonselvfed 12 år siden

#9:

Takker
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges

Skriv ny kommentar: