Efter “Abernes planet: Oprindelsen” blev et kæmpe hit sidste år, fik efterfølgeren “Dawn of The Planet of The Apes” straks grønt lys med samme instruktør tilknyttet. Nye rygter peger dog nu på, at instruktør Rupert Wyatt har droppet ud.

Se også: Der bliver heller ingen tidsrejser i “Dawn of The Planet of The Apes”.

Imens filmselskabet 20th Century Fox hverken vil be- eller afkræfte rygterne, så skulle Wyatt efter sigende have forladt projektet grundet stort tidspres, da “Dawn of The Planet of The Apes” allerede er låst ind til at ramme biograferne 23. maj 2014.

Indtil nu så alt ellers lyst ud for filmen, hvis manuskript, der er faldet i god jord hos Fox, ligesom den første film er skrevet af Rick Jaffa og Amanda Silver.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Mister Marvel 11 år siden

nådadadada ....ikke så godt ........Men hvis det blir et år mere at vente på filmen så går det også nok......

Men alligevel...
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#2 MOVIE1000 11 år siden

Et passende billede til nyheden hvis det bliver bekræftet :(
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 MAAB45 11 år siden

Trist nyhed... men "stort tidspres, da "Dawn of The Planet of The Apes" allerede er låst ind til at ramme biograferne 23. maj 2014." Allerede?!! 2 år er simpelthen bare for presset? Det giver jo ingen mening.
Gravatar

#4 Kruse 11 år siden

MAAB45 (3) skrev:
Trist nyhed... men "stort tidspres, da "Dawn of The Planet of The Apes" allerede er låst ind til at ramme biograferne 23. maj 2014." Allerede?!! 2 år er simpelthen bare for presset? Det giver jo ingen mening.


Mon ikke at det kunne tænkes at instruktøren har andre projekter igang, som han også gerne vil have lavet?
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5 Riqon 11 år siden

Er det ikke ofte problemet med blockbusters? At filmselskaberne presser hårdt på for at få dem så hurtigt igennem maskinen som overhovedet (u)muligt? Synes også det er en skam, hvis de mister Wyatt bag roret.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 filmzkim 11 år siden

Virkelig ærgerligt, hvis det bliver uden Wyatt
Gravatar

#7 Zombi 11 år siden

En skam da "Rise of the Apes" var en af de bedste blocbustere inden for de sidste par år. Den fortalte faktisk sin historie med lidt hjerte og sjæl, noget man sjældent ser efterhånden, og selvom CG aberne stadig lignede computerskabninger, så fungerede det alligevel takket være Andy Serkis's præstation. Det er noget af det bedste CG arbejde jeg har set siden Jurassic Park eller T2, men effekterne var også kun til for at støtte historien og ikke omvendt.

Rupert Wyatt virker ellers som en kompetent instruktør og en anden instruktør ville måske fokusere for meget på effekterne og glemme historien.
Gravatar

#8 Ispep 11 år siden

Rise var da en ganske udmærket film, men heller ikke meget mere. Jeg fælder nok næppe tåre over det her, og finder egentlig ikke nogen grund til at de fortsætter mere.
Gravatar

#9 Driver 11 år siden

Det håber jeg virkelig ikke er sandt. Rise of the... er jo en fremragende film, der stensikkert fortjener en efterfølger, selvfølgelig med Wyatt bag kameraet.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: