Holmes Watson anmeldere publikum premiere / Filmz.dk

Droppet i Danmark: “Holmes and Watson” dumper hos anmeldere og publikum


Publikum og anmeldere slagter Will Ferrell-komedien “Holmes and Watson”.

Den skulle oprindeligt have haft dansk biograf-premiere d. 10. januar. Den idé er siden blevet droppet.

Reaktionerne har da også været entydigt negative fra USA, hvor Sherlock Holmes-komedien “Holmes and Watson” er blevet haglet ned.

Hos Rotten Tomatoes giver anmelderne kun fire procent friske anmeldelser – hvilket er lig med én eneste positive.

Den reaktion er ikke bedre hos publikum. Cinemascore melder om bundkarakteren D+ fra biograf-gæsterne.

Derfor er det måske heller ikke så mærkeligt, at Sony ikke havde lyst til på forhånd at vise “Holmes and Watson” for pressen, der ekstraordinært måtte vente til premieredagen.

Du kan se traileren til “Holmes and Watson” lige her.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#11 Star Trek fever 2 år siden

Mejse (9) skrev:
#8 det er så helt sandt, men der er visse tegn som forreksempel at alle hader den :P


Korrekt. Men fortrækker at danne mine egne meninger. :-)
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#12 Mejse 2 år siden

#11 helt enig :)
Gravatar

#13 Kim Pedersen 2 år siden

#10: Step up, Filmz - i stedet for alle de evindelige gætterier! Sony har forlængst forsøgt at sælge filmen til Netflix, som klogeligt sagde nej. Studie-bosserne kan sagtens have deres egne selvstændige meninger i forbindelse med at kaste gode penge efter dårlige. Beslutningerne blev taget lang tid før testscreninger og publikum og pressens reaktioner.
Gravatar

#14 SublimeKen 2 år siden

#3

Superheltefilm med Robin Hood? Er de fleste film om Robin Hood egentlig ikke superheltefilm, hvis man tænker sig om? Måske med undtagelse af Ridley Scotts version.

Men altså, superheltefilm, er ikke en genre på den måde. Superheltefilm har ofte forskellige genretræk, som kommer helt an på karakteren. De har selvfølgelig det tilfælles, at langt de fleste indeholder action og sci-fi, men at definere det som en genre der kan beskrive hvordan en anden film er blevet lavet er ret forkert.

Superheltefilm, sådan overordnet set, har én enkelt ting tilfælles. De har en central karakter i filmen (Oftest hovedpersonen) med ekstraordinære kræfter og/eller en hemmelig identitet som bekæmper skurke. Alt andet i filmen er forskelligt fra film til film. Selvfølgelig er der nogle ting der går igen i et par stykker af superheltefilmene, men kun én ting går igen i alle, og det er karakteren med ekstraordinære kræfter og/eller den hemmelige identitet der deler håndmader ud. Nogle superhelte er endda så menneskelige, at hvis det ikke var fordi de var baseret på en tegneserie, så ville de blive behandlet som en af de mange actionhelte fra 90'erne, Liam Neeson fra Taken, Jason Bourne eller James Bond for den sags skyld. Superheltefilm er ikke rigtig en genre man kan bruge til at beskrive en anden film, da de ikke har et tema på den måde. Hvis temaet om personen med de ekstraordinære kræfter blev set som superheltefilm gernetræk, så ville netop Robin Hood filmene, Jason Bourne filmene og James Bond filmene, blive set som superheltefilm.

Derudover ville en superheltefilm med Robin Hood med stor sandsynlighed være ligesom mange andre Robin Hood film, i og med at Robin Hood altid bliver præsenteret som den perfekte bueskytte. Husk på at Hawkeye og Green Arrow ses som superhelte, og bortset fra at komme fra en anden tid <og derfor har mere avanceret udstyr, så kan de begge præcis det samme som Robin Hood kan i de fleste film og serier.... så måske et dårligt eksempel
Gravatar

#16 Kim Pedersen 2 år siden

Hear say. Bare fordi et andet medie gætter, gør det ikke historien til sandhed. Du vil hellere brække en arm på langs end at erkende du gætter dig til historierne, som vi også så det med Filmz foreløbig største fadæse: At DFI skulle have censureret "Ternet Ninja". Har Filmz taget samme uddannelse som Trump og hans fake news?
Gravatar

#17 Mejse 2 år siden

#14 fint lille superhelte genre indlæg, men tænker han mest af alt henviser til, det skuespilleren udtalte om at man havde prøvet at gøre den mere superhelte agtig, fordi at det var det folk ville have ;)
Gravatar

#18 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#16 Spejl.
Gravatar

#19 SublimeKen 2 år siden

#17

Når den nye Robin Hood? Ja har så ikke fulgt så meget med i nyhederne om den film, så alt hvad der omhandler den kan jeg ikke rigtig udtale mig om.
Gravatar

#20 Mejse 2 år siden

#19 lige præcis den :)

Skriv ny kommentar: