Holmes Watson anmeldere publikum premiere / Filmz.dk

Droppet i Danmark: “Holmes and Watson” dumper hos anmeldere og publikum


Publikum og anmeldere slagter Will Ferrell-komedien “Holmes and Watson”.

Den skulle oprindeligt have haft dansk biograf-premiere d. 10. januar. Den idé er siden blevet droppet.

Reaktionerne har da også været entydigt negative fra USA, hvor Sherlock Holmes-komedien “Holmes and Watson” er blevet haglet ned.

Hos Rotten Tomatoes giver anmelderne kun fire procent friske anmeldelser – hvilket er lig med én eneste positive.

Den reaktion er ikke bedre hos publikum. Cinemascore melder om bundkarakteren D+ fra biograf-gæsterne.

Derfor er det måske heller ikke så mærkeligt, at Sony ikke havde lyst til på forhånd at vise “Holmes and Watson” for pressen, der ekstraordinært måtte vente til premieredagen.

Du kan se traileren til “Holmes and Watson” lige her.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#21 Kim Pedersen 2 år siden

Robin Hood falder ikke under den almindelige definition på en "super hero movie", ej heller James Bond:

https://en.wikipedia.org/wiki/Superhero_film
Gravatar

#22 Kim Pedersen 2 år siden

#18: "Spejl" giver ingen mening. Forhold dig til hvad jeg skriver og lad være med at opføre dig som en Trump-troll.
Gravatar

#23 SublimeKen 2 år siden

#21

Så gør Hawkeye eller Punisher heller ikke, og dog anses de stadig som superhelte(antihelte), og der findes mange flere karakterer som er ligeså menneskelige som James Bond og Robin Hood, hvis ikke mere, som anses som superhelte. Det er mere konteksten der afgør om det er en superheltefilm eller ej, end det er karakterens evner, så længe karakteren har evner. Hvis historien er fra en bog, er det ofte bare helte. Hvis historien er fra en tegneserie, så er det ofte superhelte. Kick-Ass har jo heller ingen superkræfter, det har ham fra Super (James Gunn film) heller ikke, eller Batman for den sags skyld, selvom han er rig og har uendeligt mange gadgets (Lidt ligesom James Bond), men de anses stadig som superheltefilm.
Gravatar

#24 Geekalot 2 år siden

Prøv at lær at skriv pænt, så kan det være folk gider at skrive igen til dig på en ordentlig måde.......
Gravatar

#25 Mejse 2 år siden

#23 det er jo generelt svært at definere, altså bond holder jo ikke ligefrem sin identitet hemmelig, det gør robin hood jo, og batman for den sags skyld, iron man har ingen superkræfter, og hans identitet er heller ikke hemmelig men alligevel er han en superhelt, tror det bliver så rodet fordi at definitionen for hvad en superhelt er, er forskellig fra person til person, og skal ikke kunne sige hvad den "rigtige" er for det er et af de ord, hvor den "rigtige" betydning ingen reel mening har mere, fordi alle har deres egen version (ikke sagt at det gælder alle ord PÅ NOGEN MÅDE) så ja det er svært, men vi er enige om at superhelt ikke er en genre i sig selv.
Gravatar

#26 Johnny42 2 år siden

Nu kan jeg kun udtale mig om og danne mine meninger omkring filmen ud fra hvad jeg har hørt, og det jeg har set fra traileren, da jeg ikke har set filmen. Men fra nogle af folkene bag filmen lyder det, at de forsøgte at ramme stilen fra mange af superhelte filmene med action i højt tempo og vilde evner.

Fra nogle af de anmeldelser jeg har hørt, har jeg fået den opfattelse at man fremstiller Robin of Loxley AKA Robin Hood som en rig playboy med en hemmelig identitet som en selvtægtsmand. Lyder det bekendt? Jeg ved selvfølgelig ikke om disse opfattelser er korrekte, men hvis de er, lyder det rimelig meget som en superheltefilm, uanset hvordan det ellers er defineret.
Gravatar

#27 Mejse 2 år siden

#26 tjo det kan man sige, men det er jo ikke anderledes end når han bliver fremstillet, som en mand der har mistet alt og søger retfærdighed, og/eller hævn, det er jo også set i superhelte film, men der er ingen tvivl om at de har gået efter en mere høj tempo stil, end man har set i andre robin hood film, og vilde evner, altså han skyder med sin bue og er god til det :P ved ikke om han har vildere evner end i andre robin hood film, men når hele filmen har et højere tempo så ser det hele naturligvis lidt vildere ud.

men igen superhelt er svært at definere, og derfor er superhelte film svært at definere, naturligt nok, lige meget hvad historien eller tempoet er, må en superhelte film jo kræve en superhelt, så er spørgsmålet bare hvad en superhelt er.
Gravatar

#28 Gorman 2 år siden

#27 ja og at skyde rigtig godt med bue og pil kvalificerer faktisk til at være superhelt, eksempelvis hawkeye fra Marvel og Grønne Pil fra DC
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#29 Justin 2 år siden

Meget godt regel
“Hvis historien er fra en bog, er det ofte bare helte. Hvis historien er fra en tegneserie, så er det ofte superhelte. ”

Jeg anser heller ikke Robin Hood eller James Bond for at være superhelte
Gravatar

#30 MikkelHJ 2 år siden

Det er nok en meget god idé at holde Holmes and Watson ude af biografen.

Sherlock Holmes' smarte bror med Gene Wilder i titelrollen som Sigerson Holmes og som instruktør viste os, at det bestemt er muligt at lave en vellykket komedie, der foregår i mesterdetektivens univers. Dog syntes jeg, traileren til Holmes and Watson så meget sløj ud, men jeg skal da bestemt se den på et tidspunkt, når den ryger ud på en streamingtjeneste.
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.

Skriv ny kommentar: