Publikum og anmeldere slagter Will Ferrell-komedien “Holmes and Watson”.

Den skulle oprindeligt have haft dansk biograf-premiere d. 10. januar. Den idé er siden blevet droppet.

Reaktionerne har da også været entydigt negative fra USA, hvor Sherlock Holmes-komedien “Holmes and Watson” er blevet haglet ned.

Hos Rotten Tomatoes giver anmelderne kun fire procent friske anmeldelser – hvilket er lig med én eneste positive.

Den reaktion er ikke bedre hos publikum. Cinemascore melder om bundkarakteren D+ fra biograf-gæsterne.

Derfor er det måske heller ikke så mærkeligt, at Sony ikke havde lyst til på forhånd at vise “Holmes and Watson” for pressen, der ekstraordinært måtte vente til premieredagen.

Du kan se traileren til “Holmes and Watson” lige her.


Vis kommentarer (33)
Gravatar

#1 Johnny42 6 måneder siden

Nogle ideer er bare så dumme, at de ikke bør filmatiseres. Godt vi ikke bliver udsat for den film her i Danmark.
Gravatar

#2 Mejse 6 måneder siden

#1 hvilken ide er det helt præcist ? ved ikke lige så meget, ud over at det er et mere "humoristisk" take på de to personer, kan ikke lige så hvorfor den ide nødvendigvis er dum ? dårligt udført måske, men ideen er da langt bedre end meget andet vi ser :)
Gravatar

#3 Johnny42 6 måneder siden

#2 Jeg har heldigvis ikke set filmen. Men for mig lyder ideen med en komedie med Sherlock Homes lige så dum som en superhelte film med Robin Hood.

Der kan være komiske momenter i en film med Sherlock Homes, som der også har været flere af de tidligere film og serier med ham. Men at lave en direkte komedie med ham, har jeg hele tiden anset for plat.
Gravatar

#4 Mejse 6 måneder siden

#3 tja plat eller ej alle ideer, udført rigtigt kan jo blive gode, selvom du er lidt negativ og forudindtaget :P men ja lyder bestemt ikke som om man går glip af noget i denne omgang :D
Gravatar

#5 Johnny42 6 måneder siden

#4 Nå ja, Robin Hood: Men in Tights synes jeg så er rigtig god, men det er så også lavet som en spoof-film, hvor intet skal tages særligt seriøst. Nu virker Sherlock Holmes så også til at være en mere alvorlig og rationel tænkende person, så komedie er ikke det første jeg kommer til at tænke på i forbindelse med ham.
Gravatar

#6 Kim Pedersen 6 måneder siden

Filmen blev fjernet af premierelisten 1. december. Altså lang tid før man kunne se reaktionerne fra den amerikanske presse og publikum. Atter gætter Filmz sig til historierne. Det begynder at ligne en trend af FAKE NEWS på denne side.
Gravatar

#7 Mejse 6 måneder siden

#4 jamen jeg er helt enig i at det er en af de mere specielle ideer, og hvis jeg skulle lave en komedie, ville det heller ikke være mit første emne, meeeeeen stadig i en veludført udgave kan jeg ikke se hvorfor det ikke skulle fungere :)
Gravatar

#8 Star Trek fever 6 måneder siden

#7 Enig. Det ville sagtens kunne fungere. Og vi ved jo ret beset ikke om det virker i denne film. Den skal jo lige udkomme først
Gravatar

#9 Mejse 6 måneder siden

#8 det er så helt sandt, men der er visse tegn som forreksempel at alle hader den :P
Gravatar

#10 Morten Vejlgaard Just 6 måneder siden

#6 Test-publikum har helt sikkert givet et hint om reaktionerne, hvilket forklarer manglende pressevisning.

Skriv ny kommentar: