Holmes Watson anmeldere publikum premiere / Filmz.dk

Droppet i Danmark: “Holmes and Watson” dumper hos anmeldere og publikum


Publikum og anmeldere slagter Will Ferrell-komedien “Holmes and Watson”.

Den skulle oprindeligt have haft dansk biograf-premiere d. 10. januar. Den idé er siden blevet droppet.

Reaktionerne har da også været entydigt negative fra USA, hvor Sherlock Holmes-komedien “Holmes and Watson” er blevet haglet ned.

Hos Rotten Tomatoes giver anmelderne kun fire procent friske anmeldelser – hvilket er lig med én eneste positive.

Den reaktion er ikke bedre hos publikum. Cinemascore melder om bundkarakteren D+ fra biograf-gæsterne.

Derfor er det måske heller ikke så mærkeligt, at Sony ikke havde lyst til på forhånd at vise “Holmes and Watson” for pressen, der ekstraordinært måtte vente til premieredagen.

Du kan se traileren til “Holmes and Watson” lige her.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#31 nwinther 2 år siden

#6, hvorfor blev den fjernet fra premiere-listen?
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#32 nwinther 2 år siden

En superheltefilm er vel i udgangspunktet en film, med en person med ikke/-overmenneskelige kræfter (superkræfter) eller evner (tekniske) som overstiger enhver realisme, tæller vel i samme kategori. Hvis Iron Man/Batman styrter fra 10 sal og rammer jorden, har det ingen konsekvenser (pga. teknologi), og dermed de facto superkræfter.

Når James Bond ikke er superhelt, skyldes det, at han er agent. 007 er agent-film. At han nogle gange besidder teknologi til at få ham ud af håbløse situationer, gør det ikke til en superkraft, for han kan ikke bare bruge teknologien efter forgodtbefindende (i modsætning til f.eks. Iron Man).

Robin Hood er en "historisk" folklore-karakter, som i udgangspunktet bare "stjæler fra de rige og giver til de fattige". Han er en dygtig bueskytte, men på ingen måde "overmenneskelig" og hører generelt set ikke med i superheltegenren, med mindre man ønsker at gøre det til netop dét. At alle hans problemer løses med en bue og pil.

Jeg vil mene, at det mest karakteristiske ved superheltefilm er, at hele verdens skæbne hviler på denne ene person (eller lille personkreds') skuldre.
Hvis ikke han/hun/de lykkes, går verden under.
Dét er i hvert fald plottet i stort set alle superheltefilm.

Det er også medvirkende til, at Taken, Bourne mv. ikke er superheltefilm. Verden går videre, selvom de ikke lykkes med deres mission (som ofte er at redde sig selv).
Til gengæld er det dét, som gjorde Robert Downey's Sherlock Holmes til superhelt: Han besad overmenneskelige kræfter, og verden ville gå under, hvis ikke for ham.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#33 Ryder666 1 år siden

Var faktisk godt underholdt af Holmes & Watson.

Fik den også billigt til 99kr på blu ray.

Blev positivt overrasket. Tiden fløj afsted. Langt bedre end de Hugh Grant komedier, der rammer biograferne, og hvor Grant komedier, burde droppes af biograferne.

Holmes & Watson fortjener bedre omtale, end den fik. Forventede det værste. Men igen, var godt underholdt. Og god kemi blandt Will Ferrell og John C Reilly.

Kunne faktisk bedre lide denne, end step brothers.

Skriv ny kommentar: