Nyt særafsnit af “DuckTales” byder på gensyn med Darkwing Duck.

Det er tidligere annonceret, at det kommende “Let’s Get Dangerous”-afsnit af “DuckTales” på en hel times varighed har Darkwing Duck tilbage i en hovedrolle.

Afsnittet får amerikansk premiere i næste uge, men nu kan alle se det første klip fra det store comeback.

I 1990’erne blev Darkwing Duck kendt som forbryderbekæmper sammen med Gåselyn og Max Motor.

Igennem 91 afsnit kæmpede de imod skurke som Megavolt, Negaduck og Stålnæb. Nu er det tid til et comeback.

Læs også ‘Quiz: Hvad ved du om Darkwing Duck?‘.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 MartinEH 1 uge siden

Jeg forstår ikke stilen, hvor det nærmest skal være tegnet med lineal... Men hver sin mening... heldigvis er der stadigvæk de andre :-)
Gravatar

#2 Gridlock 1 uge siden

MartinEH (1) skrev:
Jeg forstår ikke stilen, hvor det nærmest skal være tegnet med lineal... Men hver sin mening... heldigvis er der stadigvæk de andre :-)

$$$$$ så nemt kan det siges, tror denne meget firkantet stil er billigere og animere end den gammeldags stil.
Gravatar

#3 Johnny42 1 uge siden

Ja er heller ikke fan af stilen, hvilket har afholdt mig fra at se ret meget derfra. Så er det bedre med stilen fra tegneserie hæfterne og Jumbo bøgerne.
Gravatar

#4 Star Trek fever 1 uge siden

Ærgerligt at tegnestilen giver hovedpine. Jeg springer over
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#5 Reborn Sith 1 uge siden

Pænt sagt, det ligner lort.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#6 Nagash 1 uge siden

Kæft I er negative allesammen. Elsker stilen. Den er bevidst fjollet og gakket. Det nytter sgu da ikke noget at lave den i samme stil som den gamle, så kan man lige så godt bare gense den.

Elsker det nye Ducktales lige så meget som det gamle. I min verden er der mere end rigelig plads til dem begge. Og så er stemmeskuespillet lige lidt bedre på den nye, så det er bare et plus.
Gravatar

#7 The_Corrector 1 uge siden

Stop nu jer selv med at kalde det et comeback, når det overhoved ikke er tilfældet. Darkwing Duck har været med i flere episoder af den nye DuckTales.

Første gang man ser ham er i den sæson 1 episode 11: Beware the B.U.D.D.Y. System! Den havde premiere den 11 maj 2018. I Samme episode blev Gizmoduck introduceret for første gang til den nye serie.

Så nej der er overhoved ikke tale om et comeback til Darkwing Duck i Ducktales. Fatter virkelig ikke at i gør det til "Big news", eller jo det gør jer, fordi i æder der råt det som Disney fortæller jer.

Men havde i brugt 30 sekunder på at søge på Google efter: "Ducktales Darkwing Duck". Ville i have opdaget at det første resultat leder til en fanside af serien, som meget specifikt beskriver hvilke episoder Darkwing Duck har været med i.

I kan selv søge på det, også vil i finde ud af jeg har ret. Så venligst ændre jeres titel til noget der passer, og en anden gang, så prøv lige at gør jeres research ordentligt, før i har den frækhed at kalde det for et comeback.

Selv klippet i henviser til, hinter med store bogstaver bøjet i neon der kan ses fra månen, at det ikke er første gang han er med i serien.

Skriv ny kommentar: