Sony har offentliggjort en mini-trailer til “Spider-Man: No Way Home”, og her får vi en kort reference til Tobey Maguires Spider-Man — spørgsmålet er, om han også er med i filmen.

Mange fans havde håbet på (endelig) at få bekræftet de to tidligere Spider-Mens (Maguire og Andrew Garfield) tilbagevenden, da den seneste “No Way Home”-trailer fik premiere tidligere i november. De dukkede dog aldrig op, men det betyder ikke, at de ikke findes derude i multiverset et sted.

Læs også: “Disney+ annoncerer 3 nye Marvel-serier: “Zombies”, “Spider-Man” og “X-Men”

Et nyt kort klip fra filmen fortæller nemlig om en Peter Parker, der ikke ligner Tom Hollands, i en samtale mellem de to Doctorer — Strange (Benedict Cumberbatch) og Octopus (Alfred Molina). Samtidig får vi et indblik i MJ (Zendaya) og Neds (Jacob Batalon) roller i filmen, hvor de skal hjælpe Peter med at ‘fange nogle Multivers-mænd’.

Molina er ikke den eneste tidligere “Spider-Man”-skurk, der vender tilbage. Fra Sam Raimis trilogi kan vi glæde os til endnu engang at se Willem Dafoe som Green Goblin og Thomas Haden Church som Sandman, mens Jamie Foxx’ Electro og Rhys Ifans’ Lizard fra “The Amazing Spider-Man”-filmene også gør comeback.

“No Way Home” er det næste MCU-eventyr, men en anden superhelt har netop haft premiere på sin egen serie. De to første “Hawkeye”-episoder blev nemlig udgivet på Disney+ i går, den 24. november.

“Spider-Man: No Way Home” får premiere den 16. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: