Eddie Murphy vender tilbage til en af sine mest ikoniske roller i de første billede til “Beverly Hills Cop: Axel Foley”.

Knap 30 år er der gået siden sidste gang, vi så kriminalbetjent Axel Foley få skovlen under Beverly Hills’ mest skumle kriminelle. Det betyder dog ikke, at han er færdig med tiden i styrken. En fjerde film i “Beverly Hills Cop”-franchisen er nemlig undervejs hos Netflix, og nu har vi fået det første blik på, hvordan den kommer til at se ud.

I en karakteristisk problematisk situation ser vi den karismatiske Murphy-karakter med hænderne i vejret, stående i et væltet fartøj omringet af politibetjente og telefoner. Du kan se billedet herunder.

Filmen følger Detroit-betjenten Foley, der endnu engang vender tilbage til Los Angeles-området, efter en gammel ven dør. Her slår han sig sammen med sin datter og hendes ekskæreste og begynder at efterforske korruption i politiafdelingen i Beverly Hills.

Blandt franchisens velkendte ansigter kan vi glæde os til at se Judge Reinhold, Paul Reiser, John Ashton og Bronson Pinchot. Taylor Paige spiller Foleys datter, Jane, mens stjerner som Kevin Bacon og Joseph Gordon-Levitt også er at finde på rollelisten.

Læs også: “Første ‘Ghostbusters: Frozen Empire’-trailer giver os frygtindgydende spøgelsesjagt i New Yorks iskolde gader”

Filmen instrueres af instruktørdebutant Mark Molloy og er skrevet af “The Unbearable Weight of Massive Talent”-duoen Kevin Etten og Tom Gormican sammen med “Aquaman”-forfatter Will Beall.

“Beverly Hills Cop: Axel Foley” udkommer engang i 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: