Spyglass Media har fyret “Scream”-franchisens hovedrolleindehaver Melissa Barrera.

Det så ud som om, Spyglass havde fundet den perfekte gruppe stjerner til at bære “Scream”-franchisen videre fra dens dage med Neve Campbell i front som den ikoniske scream queen Sidney Prescott. De to seneste film franchisen, der havde Barrera i front som Sam Carpenter, havde nemlig stor succes både hos fans, kritikere og i billetlugen.

Nu er der dog blevet kastet grus i maskineriet, efter Spyglass har valgt at fyre stjernen, som konsekvens af nogle Instagram-stories og reposts, som selskabet har betragtet som antisemitiske. I en udtalelse til blandt andre Deadline skriver de:

“Spyglass’ standpunkt er utvetydigt klart: Vi har ingen tolerance for antisemitisme eller opildnen til had af nogen slags, inklusive usande hentydninger til folkemord, etnisk udrensning, Holocaust-fordrejning eller noget som helst, der åbenlyst krydser grænsen til hadtale.”

En lang samling af Barreras udtalelser om Israel-Hamas-konflikten kan ses igennem den nedenstående tråd på X. Her kalder hun blandt andet det, der sker i Gaza, for folkemord, mens hun kritiserer bombningen af hospitaler og beder om våbenhvile.

Barrera selv har endnu ikke kommenteret på nyheden, men “Scream 7”-instruktør Christopher Landon, der har overtaget tøjlerne fra Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, skrev i et opslag på X, der siden er blevet fjernet: “Dette er min udtalelse: 💔 Alt stinker. Stop med at råbe. Denne beslutning var ikke op til mig.”

Hvordan Barreras fyring kommer til at påvirke produktionen af “Scream 7”, ved vi ikke endnu. Der har endnu ikke været nogle officielle castings til filmen, selvom Deadline rapporterer, at planen var, at Barrera og Jenna Ortega endnu engang skulle have optrådt i rollerne som Carpenter-søskendeparret.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: