New York City stivner i af skræk i den første trailer til “Ghostbusters: Frozen Empire”.

Den nye generation af Ghostbusters er tilbage! Denne gang er Spengler-familien taget den lange vej fra den lille by Summerville i Oklahoma til The Big Apple, New York City, hvor de to originale spøgelsesjægereventyr fra 80’erne fandt sted.

Der bliver trykket godt på nostalgi-pedalen i den nyeste trailer, idet Ghostbuster-familien er rykket tilbage til det gamle hovedkvarter på brandstationen, hvor de originale spøgelsesjægere – endnu engang spillet af Dan Aykroyd, Ernie Hudson og Bill Murray – arbejder på et tophemmeligt laboratorie, der skal tage spøgelsesjagt til et endnu højere niveau.

De står dog over for en ny skrækindjagende og iskold trussel, da et gammelt artefakt slipper en ny ond magt fri, og de to Ghostbusters-generationer endnu engang slå sig sammen for at redde verden.

Over for den originale trio vender Spengler-skuespillerne Carrie Coon, Finn Wolfhard og Mckenna Grace tilbage, mens også Paul Rudd naturligvis også er med. Blandt nye tilføjelser til franchisen finder vi Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster og Emily Alyn Lind.

Jason Reitman og Gil Kenan, der skrev “Frozen Empire”-forgængeren “Ghostbusters: Afterlife”, står endnu engang bag manuskriptet. Denne gang har Reitman dog overladt instruktørtøjlerne til sin forfattermakker.

Læs også: “Animeret ‘Ghostbusters’-film og -serie er under udvikling – ‘Afterlife’-instruktør Jason Reitman er tilkoblet”

“Ghostbusters: Frozen Empire” får premiere den 27. marts næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: