Den britiske instruktør Edgar Wright har siden 2006 aktivt udviklet en filmatisering af Marvels “Ant-Man”, og filmen begyndte for alvor at tage fart sidste år, da Paul Rudd fik hovedrollen i filmen.

Se også: Se de nye konceptbilleder fra “Avengers: Age of Ultron”

Siden da har filmen fået en fuld rollebesætning og fastsat en premieredato. Derfor kommer det nu som et chok, at Wright – så tæt på filmens produktionsstart – har valgt at forlade superheltefilmatiseringen.

Variety skriver, at Wright og Marvel tog beslutningen sammen, og at skilsmissen skyldes kreative uenigheder. Marvel har dog allerede fundet en ny instruktør, og navnet vil blive annonceret inden for kort tid.

Dette er ikke første gang en instruktør forlader et af Marvels projekter grundet kreative uenigheder. Tilbage i 2012 skulle Patty Jenkins (“Monster”) instruere “Thor: The Dark World”, men hun blev senere erstattet af Alan Taylor.

Selvom Edgar Wright har valgt at forlade projektet, så ændrer det ikke på, at “Ant-Man” stadig vil få premiere til sommer næste år.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Brodersalsa 8 år siden

Virkelig en trist nyhed. Havde virkelig set frem til en Marvel film fra Edgar Wrights hånd :(
Gravatar

#2 KasperBS 8 år siden

Det er virkelig synd at han ikke kunne få en kreativ frihed, til sit drømme projekt. Det er ofte på den måde at filmklassikere bliver født, uden producernes indblanding.
Gravatar

#3 Kruse 8 år siden

Ærgerligt :(

Den så jeg ellers meget frem til. Nu er min interesse i projektet til gengæld faldet gevaldigt.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 T. Nielsen 8 år siden

Marvel kører vel deres projekt stramt, sammen med Disney og det giver nok ikke meget spillerum udenfor rammerne. Man kunne ønske sig det anderledes, særligt hvis det er for at tilpasse filmen bredest muligt og tjene mest muligt. Det forstås naturligvis at de gerne vil tjene max. Selvfølgelig også muligt det rent faktisk kunne skyldes, at Wrigt ville i en retning, der ikke ville passe ind i det store billede, hvis de forskellige film skal passe bare lidt sammen. Det giver mening og forståelse herfra, selv om det er pokkers ærgerligt.
Baby, it's cold outside
Gravatar

#5 Hive 8 år siden

Vildt crazy. Ant-Man var fra starten Wright's projekt, kan slet ikke forestille mig filmen uden ham. Han har været tilknyttet projektet siden 2006! Men okay, kan forestille mig at han måske gerne vil lave det til lidt mere komedie end Marvel ønsker.
Gravatar

#6 bruno 8 år siden

The Nerdist har lavet et interview med Jon Favreau for kort tid siden, der fortæller han en del om samarbejdet med Marvel, hvilket er ret interessant.
Gravatar

#7 The-new-meister 8 år siden

Dårlige nyhed til at starte dagen med :(
Gravatar

#8 HonoDelLoce 8 år siden

Jeg ser det faktisk ikke som det store problem. Indtil videre synes jeg ærlig talt, at Marvel virker til at have fat i den lange ende og har en klar plan for hvad der skal ske med hele deres univers i filmens verden.

Hvis Wright og Marvel ikke kunne blive enige om, hvordan dette skulle gøres, så mister jeg ikke interessen af den grund.

Ant-Man er Marvels projekt, ikke Wrights (uanet hvor mange år han var koblet på projektet).
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#9 Frederik 8 år siden

Jeremy Smith fra AICN har en teori, som jeg tror passer meget godt:

"Marvel prizes editorial control, and Edgar isn't big on coverage b/c he has a clear idea of what he wants/how to get it."


De vil gerne have så meget at arbejde med i redigeringsprocessen som muligt, og det er Wright ikke vild med.


Problemet her er bare, at Wright har planlagt filmen med Marvel siden 2006. De har haft 8 år til at indse, at hvis de ikke vil have en Wright-film, så lader man da bare være med overhovedet at hyre ham til at starte med.
Gravatar

#10 misuma 8 år siden

Nej nej nej! Nej? Neeej! :(
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?

Skriv ny kommentar: