Universal Pictures dropper nu biografpremieren til “The High Note” – dog ikke i Danmark.

De har været førende i Hollywood i forhold til at udsende film, der var tiltænkt biografen, direkte ud på PVOD, hvilket senest resulterede i en historisk succes med “Trolls 2”.

Herefter udtalte Universal-chef Jeff Shell, at Universal ville eksperimentere videre med ‘Premium Video On Demand’ – også efter biografernes genåbning.

Den udtalelse blev starten på en regulær krig imellem Universal på den ene side og på den anden side verdens største biografkæde – AMC – der omgående erklærede boykot af alle fremtidige film fra Universal – heriblandt “Fast 9” og “Jurassic World: Dominion”.

Den markering får dog ikke Universal til at stoppe PVOD-strategien. Således dropper de biografpremieren på det romantiske musikdrama “The High Note” i Nordamerika og Storbritannien, hvor filmen i stedet kan lejes i 48 timer for 140 kroner.

Læs også ‘Danske biografer og Universal Pictures Danmark kommenterer boykot‘.

Men ligesom med “Trolls 2” så er Danmark ikke en del af PVOD-premieren. Universal Pictures Danmark siger til Filmz, at “The High Note” stadig er tiltænkt de danske biografer.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Justin 4 måneder siden

Spændende krig
Gravatar

#2 Pistolprinsen 4 måneder siden

Den krig kommer AMC til at tabe.
AMC har mere brug for nye film, end Universal har brug for AMC.
Og, AMC's behov for nye film, for at kunne klare sig, er vel sagtens også derfor de er i oprør over, at Universal lægger deres æg i mere end en kurv...
...for tænk, hvis andre gjorde det samme.
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#3 Johnny42 4 måneder siden

Folk skal nok storme i biografen for at se dinoer der æder mennesker, så hvis AMC ikke viser filmen, går de glip af en hulens masse penge mens Universal, samt de biografer der viser filmen, vil skovle penge ind. Så det er en Win win win situation for Universal og en Lose lose lose situation for AMC.
Gravatar

#4 Justin 4 måneder siden

#2
Tror også det er det de er meget bange for

Skriv ny kommentar: