Universal AMC biograf boykot / Filmz.dk

Efter boykot: Biograf taler nu igen med Universal


Verdens største biografkæde – AMC Theaters – har endnu ikke booket kommende film fra Universal, men der er dialog.

Tidligere på året meddelte AMC, at man ville boykotte alle fremtidige film fra Universal Pictures – heriblandt “Fast 9”, “Minions 2” og i USA “No Time to Die”.

Den melding blev ved denne uges ‘earnings call’ udfordret af en analytiker. Vil AMC virkelig boykotte Universal? Svaret er ikke længere så markant:

”Relationerne med Universal er varme. De har altid været varme, og det siger jeg som en god ting. Der er intet personligt i forhold til denne sag med Universal. Jeg har stor respekt for Universals chefer. Det er kun en sag om penge. Vi er aktiv dialog med Universal,” siger AMC-chef Adam Aron ifølge Deadline.

Den lovede biograf-boykot blev meldt ud efter Universals PVOD-succes med “Trolls 2”, der sprang biograferne i USA over under coronakrisen.

PVOD-succesen fik Universal til at udtale, at man i fremtiden ville fortsætte med PVOD-premierefilm simultant med en premiere i biograferne. Det fik AMC til at spille med musklerne.

Læs også ‘Analytiker: Coronakrisen har ændret filmindustrien – biografvinduet er fortid‘.

Men nu lyder det, som om parterne er ved at finde hinanden igen i takt med, at biograferne i USA også langsomt er på vej til at genåbne.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Selvfølgelig gør de det. De har ikke råd til at lade være.
Gravatar

#2 Justin 1 år siden

Lader til at AMC ikke har nogen muskler, kun utrolig meget gæld
Gravatar

#3 Geekalot 1 år siden

Er nok noget skal fundet ud af Fast :)
Gravatar

#4 Tyler Durden 1 år siden

Justin (2) skrev:
Lader til at AMC ikke har nogen muskler, kun utrolig meget gæld
De har masser af begge dele. Der er stadig klart flest penge i biografudgivelser, og derfor er Universal og AMC begyndt at forhandle igen... NU hvor biograferne atter må åbne, og en normalisering nærmes. Universal kan ikke ignorere den store del af “kagen” som biografvinduet giver. Derfor har AMC turde spille hardball under krisen!
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#5 The_Corrector 1 år siden

Lyder som et kæreste par, hvor AMC er blevet pigesur over Universal, og efterfølgende har indset, at det ikke var noget at være pigesur over, fordi AMC ikke har råd til at miste Universal, da de sidder med gælden selv.
.
Var det jeg sagde allerede da de melde ud, at de ikke vil vise deres film i fremtiden, at hvis du ikke allerede havde dødsdømt sig selv, så gjorde de det i hvert fald nu, da de ikke har råd til at forsætte uden film fra Universal.

Skriv ny kommentar: