“Mowgli” tilføjer nu undertitlen “Legend of the Jungle” – Netflix frigiver første trailer.

Det er egentlig en Warner Bros.-film. Andy Serkis’ voksen-fortolkning af “Junglebogen” med titlen “Mowgli” skulle have haft bred biografpremiere tidligere på året.

Warner valgte dog ultimativt at droppe biograf-lanceringen for i stedet at sælge rettighederne til Netflix, der nu frigiver deres første trailer til “Mowgli” – læs om købet her.

Netflix giver dog stadig “Mowgli: Legend of the Jungle” en mindre biografpremiere i USA og Storbritannien en uge før streaming-premieren.

Andy Serkis-filmen har et sandt stjernebesat cast med navne som Christian Bale, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett og Serkis selv.

“Mowgli: Legend of the Jungle” får premiere på Netflix d. 7. december.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Justin 5 måneder siden

Måske en biograf premierer bare er blevet for dyr
Gravatar

#2 Mejse 5 måneder siden

#1 de har altid været for dyre for film man ikke regner med tjener nogen penge, det siger lidt sig selv, alt man regner med giver mindre igen end man betaler er for dyrt....det er ret smart på den måde :D
Gravatar

#3 BlackJesus 5 måneder siden

Den ser heller ikke mere spændende ud end den Disney lavede og er animationen af dyrerne ikke dårligere?

Jeg havde dog set frem til denne fortælling, da den skulle være mørkere og når det nu var Andy Serkis der lavede, havde man en forventning. Når de sælger udenom en biografpremiere betyder det ofte at filmen er ikke hvad de havde forventet.

Disney er bare langt foran de andre, desværre!
Gravatar

#4 Johnny42 5 måneder siden

Har aldrig været få fan af Disneys version(bortset fra sangene) så godt hvis der kommer en mere voksen version.

I går så jeg en lille teaser til den nye Robin Hood film. Jeg havde faktisk hel glem at der var endnu en film om ham på vej. Det virker lidt underlig at de kan finde plads til en film om Robin Hood, der er blevet indspillet et utal af gange, når der ikke er plads til Mowgli, hvor der er ganske få versioner.
Gravatar

#5 Mejse 5 måneder siden

#4 hvorfor virker det underligt ? det handler jo ikke om at lave noget nyt, eller sjældent set, men noget der er penge i, hvis de har tro på den ene men ikke den anden giver det da perfekt mening, og ja ja det er trist det er sådan det er, men der skal jo trods alt tjenes penge for at filmene kan laves.

det er så logisk som det kan blive....ikke så kunstnerisk måske, men masser af mening giver det :)
Gravatar

#6 Johnny42 5 måneder siden

#5 Nå nej måske ikke underligt fra film-selskaber og biografer side, hvis der er penge i det. Men nu var der en King Arthur film i 2017, der floppede så gevaldigt.

Historien om Robin Hood er bare blevet fortalt så mange gange, og dette ligner bare en generisk action film.

Ja og jeg synes altid det er underligt at der er nogen, der ikke har samme smag som mig :-)
Gravatar

#7 Mejse 5 måneder siden

#6 ahhahaha tja det kan man jo så mene de fleste nok mener er underligt da man jo altid selv mener man har den bedste smag :D

Skriv ny kommentar: