Folkene bag CGI-genopstandelsen af James Dean til ny krigsfilm er blevet ramt af en shitstorm – nu svarer familien på kritikken.

James Dean døde som 24-årig i 1955. Dermed stoppede en lovende Hollywood-karriere, der bød på to Oscar-nomineringer. Indtil i sidste uge.

Her kom det frem, at Magic City Films har sikret rettighederne til James Dean fra familien. Disse skal bruges til at skabe en digital kopi af den afdøde filmstjerne, som er på rollelisten til “Finding Jack”.

Den nyhed blev ikke modtaget positivt fra størstedelen af filmbranchen, der kritiserede folkene bag.

Det er CMG Worldwide-chef Mark Roesler, som repræsenterer James Deans familie i sagen. Han giver nu svar på tiltale:

”De er sikre på, at Jimmys rebelske og banebrydende personlighed stemmer overens med at blive den første til frygtløst at omfavne denne nye teknologi fra Hollywood. De er begejstrede for at være en del af at holde mindet om ham i live,” udtaler Mark Roesler på vegne af James Deans familie ifølge Fox News.

CMG Worldwide repræsenterer også andre afdøde stjerner som Burt Reynolds, Christopher Reeve, Ingrid Bergman, Neil Armstrong, Bette Davis og Jack Lemmon.

Læs også ‘Afdød Hollywoodstjerne genopstår i CGI-rolle – har købt retten til James Dean‘.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Det er nok pengene der tale. En CGI version af en skuespiller vil aldrig repræsentere den skuespiller, men vil altid være en fortolkning af den skuespiller. Det gav mening med Garmin, selv om jeg havde foretrukket at de recastede rollen til en skuespiller der havde tilpas lighed med Peter Cushing. Det ville stadigvæk ikke være Peter Cushing, der blev bragt til live igen, men en fortolkning af Peter Cushing.

Men i en ny film giver det absolut ingen mening.
Gravatar

#2 eskithekid 4 år siden

Jeg var forfærdet, da jeg først hørte nyheden. Nu har én på familiens vegne givet ord. Make money.

Skriv ny kommentar: