Disney+ vil fremover udgive alle deres originaludgivelser om onsdagen – det gælder også “Star Wars”- og Marvel-shows.

Det var en bemærkelsesværdig omvæltning, da Tom Hiddleston med punchlinen “onsdage er de nye fredage” annoncerede, at “Loki” nu ville udkomme onsdage i stedet for fredage.

Læs også: “‘Loki’-serien får angiveligt en Sæson 2”

Den punchline har streamingtjenesten i den grad taget til sig, og fremtidige shows vil altså følge den model. Både “WandaVision” og “The Falcon and the Winter Soldier” opnåede ellers store seertal gennem deres fredagsudgivelser, men “Lokis” tal har altså overgået begge de tidligere superhelteserier.

Den stadigvæk unge streamingtjeneste eksperimenterer med livet i streamingverdenen, og med ændringen af premieredatoer er det blot klart, at man hos Disney forsøger at tilpasse sig efter den succesoplevelse, man har oplevet med “Loki”.

Originale Disney-film vil dog stadigvæk beholde deres fredagsudgivelse

Der er rigeligt med serier, vi kan se frem til, der fremover vil få en onsdagspremiere. Nogle af de større Disney+-shows, der nærmer sig premieredatoer er “Monsters Inc.”-spinoffen “Monsters at Work”, “The Book of Boba Fett”, “Hawkeye” og “Ms. Marvel”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 sraw rats 3 år siden

Onsdage er de nye fredage... tjaaaaa torsdag er jo mini-fredag så der gider man ikke at se serier, heller ikke fredag.
Gravatar

#2 ietord 3 år siden

Det er ellers noget værre makværk ifølge Star Trek fever. Men jeg er ikke sikker på, at han/hun har set den, så det skal vi nok ikke tage alt for alvorligt. XD

Skriv ny kommentar: