Marvel har forsøgt at overtale Disney, men det har ikke virket. Disney vil ikke genansætte James Gunn.

“Guardians”-instruktøren James Gunn blev fyret for 10 år gamle jokes om voldtægt og pædofili, hvorefter Marvel senest ville forsøge at overtale Disney til at genansætte Gunn som instruktør på “Guardians 3” – læs mere her.

Disney-chefen Alan Horn har også holdt et møde med Gunn og hans repræsentanter, men kun af ren høflighed, da Disney stadig ikke har tænkt sig at genansætte instruktøren, fortæller kilder til Variety.

Marvel-chefen Kevin Feige var angiveligt ikke med til mødet, da han var udenbys, men han støtter også Disneys beslutning om ikke at hyre Gunn tilbage til “Guardians of the Galaxy 3”.

Andre insider-kilder har tidligere fortalt, at Disney og Marvel vil bruge James Gunns færdiggjorte “Guardians 3”-manuskript, og det bliver nu yderligere fastslået af Varietys kilder.

Optagelserne til den tredje “Guardians”-film skulle have begyndt tidligt næste år, men det kommer formentlig ikke til at ske, da Disney først skal have fundet en ny instruktør, der formentlig også gerne vil arbejde lidt selv med Gunns manuskript.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Justin 4 år siden

Disney ser da dummere og dummere ud, helt klart en sag, hvor lige gyldigt hvad de gør vil det få dem til af se dumme ud
Gravatar

#2 OliverDK 4 år siden

#1 Ved ikke. Fyringen var efter min mening tynd. De gav efter for "the outrage mob" og det pyntede ikke på deres image for nogen personer (inklusiv mig). MEN at trække i land nu vil være et PR selvmord som jeg ser det. Det vil genstarte sagen og Disney's brand ville blive trukket gennem møllen om hvorfor de nu står ved Gunn der har udtalt sig om pædofili på den måde han gjorde - et PR mareridt med en tilbagevende "the outrage mob", der vil medfører den ene artikel, tv udsendelse, Youtube videoer, blogs osv om Disney's support af en person der joker om sex med børn. Det kan ledelsen simpelhen ikke forsvarer, da de skal beskytte brandet og forretningen Disney.

Det sagt, så tror jeg reelt heller aldrig det har været på tale eller i deres genovervejelser at genansætte ham oberhovedet. Det har bare været et strategisk træk at lade den "hænge" indtil "the outrage mob" er flyttet videre og historiens medieværdi er faldet. Derved opnår de en tilfredsstillende afslutning på denne sag nu ved at sige "nej tak".

Om nogle måneder er det hele så garanteret glemt.

#3 dewa909 4 år siden

[Indlæg er markeret som spam]

#4 dewa909 4 år siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: