Disney har tænkt sig at lave James Gunns version af “Guardians of the Galaxy 3”.

Disney, der for nyligt fyrede instruktøren James Gunn, har tænkt sig at bruge Gunns manuskript til “Gurdians of the Galaxy 3”.

Det fortæller flere kilder til The Hollywood Reporter.

Disneys beslutning er muligvis blevet påvirket af den store mængde støtte, som James Gunn har modtaget efter fyringen.

Støtten kommer blandt andet fra fansKurt Russell, resten af Guardians-castet og specifikt fra Drax-skuespilleren Dave Bautista, der direkte har truet med at forlade rollen, hvis Marvel ikke bruger Gunns manuskript – læs mere her.

“Guardians”-instruktøren er midt i forhandlinger med Disney – blandt andet om James Gunns fratrædelsesgodtgørelse.

Gunn havde angiveligt ikke opnået ‘pay or play’-status, som man typisk får tæt på filmproduktionens begyndelse, hvilket havde betydet, at Disney skulle have betalt instruktørens fulde løn uanset, om han instruerede filmen eller ej.

Men det er kompliceret, da Gunn både har skrevet manuskriptet til “Guardians 3”, og det siges, at han teknisk set ikke har brudt hans kontrakt, da Disney hyrede instruktøren efter, at han havde skrevet de grove tweets, som han blev fyret for.

Derfor vurderes det, at Gunn formentlig vil modtage en fratrædelsesgodtgørelse på syv til ti millioner dollars eller mere.

To kilder fortæller desuden, at alt håb ikke er ude for et MCU-comeback af instruktøren. De siger, at en endelig dom ikke er afgivet, og at forhandlingerne med Marvel stadig er i gang.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: