Universal Pictures sender opdateret udgave af “Cats” til biograferne to dage efter premieren.

“Cats” fik i denne uge premiere i USA og flere andre steder i verden, men blev samtidig erklæret rådden af de amerikanske anmelder – læs om det her.

Det kan dog være, at anmelderne bliver tvunget til at gense “Cats”.

Nu sender Universal nemlig en opdateret udgave af “Cats” til biograferne.

Således har Universal sendt besked til biograferne om, at der er en opdateret udgave af “Cats” på vej med forbedrede visuelle effekter, skriver The Hollywood Reporter.

Kilder fortæller, at det sker efter ønske fra instruktør Tom Hooper, der først blev færdig med den første biografudgave af “Cats” dagen inden mandagens verdenspremiere efter at have arbejdet 36 timer i træk.

Den nye udgave bliver tilgængelig for biograferne fra i dag – søndag – og har samme spilletid som den første udgave.

“Cats” åbnede katastrofalt i USA med et billetsalg på blot 2,6 millioner dollars på premieredagen. Samtidig har publikum vurderet den til en lav CinemaScore på C+.

Læs også ‘Første trailer blev gjort til grin – nu er der ny trailer til “Cats”‘.

“Cats” får dansk premiere d. 25. december.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 9 måneder siden

De negative anmeldelser har allerede overbevist mig om at jeg ikke skal se filmen, jeg tror bare jeg snupper endnu en omgang Star Wars :-). Og hvis det kun er det visuelle der ændres, så bør det ikke ændre noget ved anmeldelserne.

Men det virker godt nok lidt amatøragtigt. Hvis en film ikke kan blive færdig, så er det bedre at udskyde den et par måneder. Men det er måske det samme som med Justice League, hvor nogle chefer ville have deres bonusser?
Gravatar

#2 Gridlock 9 måneder siden

Hvad jeg kan se med rollelisten er at de igen igen har lavet en kønskifte på en af karakterende Old Deuteronomy, som karakteren hedder er spillet af Judi Dench i filmen altså en kvinde.
Men i den originale broadway version er Old Deuteronomy altså en mand spillet af Ken Page (som nogen måske kender som stemmen til Oogie Boogie fra The nihgtmare before christmas).
Sjovt som Hollywood her på det seneste ikke har nogen problemer med og ændre på racen eller kønnet på en karakter der eller normalt altid har været hvid og mand.

Mærkeligt som de ikke ser ud til og kunne lave deres egen karakter istedet for og skulle ændre på eksisterende karakterer.
Gravatar

#3 Snipp 9 måneder siden

Hvem fanden vil også se en musical med katte der ligner mennesker. Noget af en fetish ham Tom Hooper har.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 Ryder666 9 måneder siden

Nej tak, herfra.
Den ser ikke for heldig ud

Skriv ny kommentar: