Her er de 5 dyreste flop fra 2019

“X-Men: Dark Phoenix” blev vanvittig dyr for Disney at overtage fra Fox.

Toplisten over de største økonomiske fiaskoer i Hollywood fra 2019 er her nu. Og det er dyster læsning for Disney, der i 2019 overtog filmrettighederne fra Fox og dermed “X-Men: Dark Phoenix“.

“X-Men: Dark Phoenix” endte fra et budget på 200 millioner dollars som sidste års største flop – Disney står tilbage med en regning på 914 millioner kroner for afslutningen på mutant-sagaen.

Dermed overgår “Dark Phoenix” fortsættelsen til “Terminator”-franchisen med 75 millioner kroner på minuskontoen. “Dark Fate” tabte 839 millioner kroner.

Årets måske værste film ender på tredjepladsen over økonomiske katastrofer. Der er naturligvis tale om “Cats”, som indkasserede et minus på 777 millioner kroner.

Will Smith-filmen “Gemini Man” var også én af de mest udskældte film i 2019, hvilket den også er i regnskabsafdelingen, der må notere et tab på 763 millioner kroner.

Læs også ‘Hård “X-Men”-kritik: “Dark Phoenix” er amatørarbejde‘.

Sidste film på toplisten over økonomiske flops fra 2019 er “Missing Link”, der endte med et minus på 694 millioner kroner, skriver Deadline.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Jeg har uheldigvis set en af dem. Terminator: Dark fate. Det er 128 minutter jeg aldrig får igen. Af sammenlignelige skuffelser er Fan4stic. De har flere ting til fælles ud over at køre deres respektive franchises fuldstændigt i sænk, så jeg begge film på biografernes dag. Så kan jeg lære det. Hvis der er nogen film jeg kun vil se når der er halv pris, så skulle jeg måske droppe fuldstændigt at se filmene.
Gravatar

#2 filmz-Den Lyserøde Panda 3 år siden

Missing Link kan ellers godt anbefales til dem der kan lide animationsfilm.
Gravatar

#3 Geekalot 3 år siden

Har set 3 af dem. Kun Dark Fate jeg syntes der var noget lort.
Men de kan lade være med at lave film i den penge størrelse, de kan sagtens lave gode film for blot 1/3 af de penge, eller mindre :)
Gravatar

#4 Justin 3 år siden

Terminator 2 er god de andre, kan godt springes over.

Har ikke set de 4 andre film, og lader mange andre har det på samme måde
Gravatar

#5 BlackJesus 3 år siden

Jeg kunne godt lide den med Christian Bale. Tror den hedder Salvation.

Men hvad sker der lige for disse ekstreme tab. Det nytter heller ikke noget at alle vil lave en +1 milliard film. En ting er at filmene er ringe, men folk gider da heller ikke bruge masser af penge på at se film hver 2. uge eller hver måned.

Skriv ny kommentar: