“The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson mener ikke, at fans ved, hvad de selv ønsker.

J. J. Abrams og flere Star Wars-profiler har i optakten til “The Rise of Skywalker” lagt afstand til Rian Johnsons “The Last Jedi”.

“The Last Jedi” var ikke det, fans kom efter, mener Star Wars-instruktør J. J. Abrams – nu skal de få det med “The Rise of Skywalker”.

Men Rian Johnson mener ikke, at det er en god idé at forsøge at give fans det, de tror, de vil have. Det bliver aldrig for alvor godt:

”Det får mig måske til at smile og får mig til at føle neutralt om det, og jeg kommer ikke rigtig til at tænke på det bagefter, men det tilfredsstiller mig ikke for alvor,” siger Johnson til Swings & Mrs.

Rian Johnson ønsker derimod ikke det forventelige, når han besøger biografen, men derimod en overraskelse:

”Som fan vil jeg udfordres, når jeg går i biografen… Det, jeg går efter, hver gang jeg sætter mig i en biograf, er at få oplevelsen fra ‘Empire Strikes Back’, noget der vækker følelser og giver mening og virkelig finder ind til essensen på en måde, som jeg aldrig ville have regnet ud,”

Læs også ‘“The Rise of Skywalker”-instruktør lægger afstand til “The Last Jedi”‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” har premiere i dag.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Geekalot 3 år siden

Manden er jo ikke fan. Godt Kennedy har droppet den trilogi Rian skulle have lavet.
Gravatar

#2 Mads47 3 år siden

#1 Manden er fan af Star Wars, bare fordi han har et andet billede af universet betyder det ikke at han ikke er fan. Istedet for at gøre det til enten eller, så lad os da glæde os over at vi alle sammen kan lide Lucas univers, om man så bedre kan lide Prequels, original eller sequel er enlig ligegyldigt.
Gravatar

#3 123456789 3 år siden

Manden er fan af penge det kan man tydeligt se med det makværk han har lavet
Gravatar

#4 Gorman 3 år siden

#2 enig
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Johnny42 3 år siden

Der var intet absolut intet der udfordrede mig i TLJ. Meget der ikke førte nogen veje og endte i absolut intet. Kopi af empire strikes back og return of the jedi, med en langsom slow speed scene indlagt som filler. Der hvor jeg blev udfordret var på min tålmodighed med elendig karakteropbygning og mange unødvendige/elendige 'jokes'.

Skriv ny kommentar: