J. J. Abrams kritiserer nu også Rian Johnsons “The Last Jedi”.

Endnu en Lucasfilm-profil går nu åbent ud og lægger luft til Rian Johnsons Star Wars-film fra 2017.

Veteraner som Mark Hamill og Anthony Daniels har allerede kritiseret Johnsons film, hvilket senest blev fulgt op af John Boyega.

Nu tager “The Rise of Skywalker”-instruktør J. J. Abrams bladet fra munden og udtaler åben kritik af “The Last Jedi” og forståelse for de utilfredse fans:

”Det er lidt en meta-tilgang til historien. Jeg tror ikke, at folk går ind og ser ‘Star Wars’ for at få at vide: ‘Det betyder ikke noget’,” siger Abrams til The New York Times.

Således punkterede “The Last Jedi” dele af opbygningen fra “The Force Awakens” – heriblandt slutningen med Reys møde med Luke, der i fortsættelsen bare smider lyssværdet væk.

Image result for luke skywalker throws away lightsaber gif

Det samme var tilfældet med hovedskurken Snoke, som pludseligt blev taget ud af ligningen i “The Last Jedi”.

Image result for snoke dying gif

Læs også ‘Star Wars-stjerne tager afstand fra Rian Johnson – utilfreds med “The Last Jedi”‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 3 måneder siden

Ja det mest betydende øjeblik i TFA blev forvandlet til fallen på halen "komik" i TLJ. Og af en eller anden grund så ifører en person, der ikke vil have noget med kraften at gøre sig sit jedi-tøj.
Gravatar

#2 Mads47 3 måneder siden

Jeg synes nu ikke rigtig at J.J ligger afstand til filmen som sådan. I så fald bliver det gjort på en meget diplomatisk måde. Han siger blot at han godt kan forstå af at alle ikke bryder sig om filmens meta tilgang.

Jeg har personligt ofte sagt at jeg er rigtig glad for filmen og en af mine yndlings i sagen. Dog kan jeg godt forstå at den ikke er alles kop te. Der er flere ting i filmen der ikke rigtig virket for mig. Jeg synes meget af humoren i første og anden akt var for tæt på Marvel humor, jeg synes Luke måde at kaste med Anakin's Lightsaber blev gjort til en "joke" og Canto Bright passed ikke rigtig ind i filmen. De første mange gang jeg så den scene tænkte jeg mere på Harry Potter end Star Wars. Jeg føler det er synd at de ikke brugte det "tyrkiske badehus" som de havde filmet som main setting istedet for det casion.

Selv om jeg har en del kritik punkter af TLJ så er det stadig en af mine favorit film i serien. Ligemeget hvilken SW film vi snakker om så er der altid noget jeg kan lide, hvilket gør at jeg altid kan gense dem. Episode 2 og 7 er de tog film jeg mindst bryder mig om. Nu tæller jeg ikke Clone Wars filmen eller Ewok filmene med, dem har jeg aldrig fået set.
Gravatar

#3 The one is back 3 måneder siden

også denne Battle scenes er Så amatøragtig
Gravatar

#4 gladiator 3 måneder siden

Det er rart at læse, men også skræmmende, at der ikke var nogen der reagerede mere på manuskriptet dengang, fra et ledelsesperspektiv.

Håber næsten at The Rise of Skywalker starter med at hele TLJ var en ond drøm :D

Skriv ny kommentar: