Kathleen Kennedy vil forlade trilogi-modellen efter premieren på “The Rise of Skywalker”.

Det begyndte med én trilogi. Dernæst endnu en trilogi og nu med “The Rise of Skywalker færdiggøres den tredje trilogi – til sammen udgør disse tretrins-serier ‘Skywalker Saga’ i Star Wars-universet.

Men det har også skabt kreative udfordringer for Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy. Derfor vil hun for fremtiden gå væk fra trilogi-strukturen:

”Det giver os mere åbne fortællinger, og det låser os ikke ind i denne tre-akt-struktur. Vi skal have et begrænset nummer og passe det ind i en kasse. Vi lader historien diktere den del,” siger Kennedy til Los Angeles Times.

Det kan være dårligt nyt for “The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson, der har været meldt på vej med en ny Star Wars-trilogi.

Kathleen Kennedy fortæller videre, at hun inden for de kommende uger vil lægge sig fast på fremtiden for Star Wars, der sagtens kan indeholde karakterer fra den seneste trilogi.

Aktuelt er der planlagt en række Star Wars-serier til Disney Plus, mens der ikke er meldt noget ud om en kommende ny film efter “The Rise of Skywalker” foruden en premieredato i 2022.

Senest droppede “Game of Thrones”-skaberne David Benioff og D. B. Weiss at stå bag en kommende Star Wars-trilogi – læs om det her.

Læs også ‘Lucasfilm fastholder 2022-premiere – “Star Wars”-film annonceres til januar‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” har dansk premiere i dag den 18. december.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 The one is back 5 måneder siden

når man har med en trilogi der skal efterfølger med Skywalker hvor fans har ventet 20-30 år på så må man ikke fejle det der ikke må sket , skete så det her fans til Disney the girld is Kathleen Kennedy
Gravatar

#2 Johnny42 5 måneder siden

Det hun siger er så ikke at de ikke vil lave trilogier men at de ikke vil låse sig fast på en trilogi-struktur, men at det afhænger af den historie de vil fortælle, hvor mange film de skal bruge for at fortælle historien. Så det kan være en film, 2, 3 eller 5 film, hvilket jeg er åben over for. The Hobbit skulle have været maks 2 film.

I starten blev der også sagt at Benioff og Weiss skulle producere en serie af Star Wars film, så det kunne også have været lige fra 2-5 film, og først senere blev det offentliggjort som en trilogi, så dengang var de heller ikke låst fast på trilogi-strukturen. Men om deres ideer bliver ført videre i en eller anden form får vi forhåbentlig svar på i januar. Hun har jo tidligere lovet at der ville komme en afklaring i slutningen af sommeren(for 2 år siden).

Skriv ny kommentar: