LGBT-problemer: Transfilmen “Rub & Tug” bliver sandsynligvis droppet i kølvandet på exit fra Scarlett Johansson.

Det begyndte som en positiv historie. Hollywood-stjernen Scarlett Johansson havde takket ja til hovedrollen i “Rub & Tug” som trans-gangsteren Dante ‘Tex’ Gill.

Men det blev forvandlet til en negativ historie. LGBT-samfundet mente, at en transseksuel skuespiller burde spille rollen.

Efter en massiv shitstorm valgte Johansson at trække sig fra rollen. Hun var blevet klogere, sagde hun. Det blev udlagt som en positiv historie.

Nu kan sagen om “Rub & Tug” ende som en negativ tabersag for alle parter.

Kilder tæt på produktionen siger til The Wrap, at uden Johansson ser det skidt ud for projektet – måske bliver “Rub & Tug” nu droppet.

Producenterne har ikke ønsket at kommentere sagen.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 SublimeKen 5 år siden

Det er som diverse SJW grupper ikke fatter hvordan Hollywood fungerer.
Gravatar

#2 Nagash 5 år siden

Så kan de få den for det, de fjolser. Hvad fanden skulle der nu være galt i at hun skulle spille trans? Det er jo netop det en skuespiller gør. Spiller en de ikke er.
Jeg hører ligesom ikke en gruppe gangstere stå frem og sige, at rollen skal spilles af en rigtig gangster, vel :(
Gravatar

#3 Johnny42 5 år siden

Kender ikke noget til historien, men med Scarlett Johansson i filmen ville jeg være lidt mere interesseret end hvis det var en fuldstændig ukendt. Så det er fornuftigt at droppe sådan et projekt, og så kan LGBT samfundet spørge sig selv, hvad de fik ud af det.

Det virker også som om de går hårdere mod kvinder. Jeg så ingen shit-storm da Andrew Garfield spillede en lam i Breathe.
Gravatar

#4 Justin 5 år siden

Jeg håbet det bliver droppet
Det vil sende en besked til LGBT-samfundet om at de skal holde op med at være latterlige
Gravatar

#5 kblood 5 år siden

Jeg er godt nok glad for at det ikke skete med Ghost in the Shell. Fatter simpelthen ikke at der var folk som ville se en Asiat i rollen som Major, selvom at Johansson er ret tæt på hvordan hun jo rent faktisk ser ud.

Det ser jo direkte underligt ud i de mange filmatiseringer at de har Asiater blonde parykker osv. for at prøve at ligne de karakterer de spiller. Der har de nok ikke så meget valg, da de i Japan nok generelt ikke har det store udvalg af Europæiske skuespillere, lige som de i Hollywood selvfølgelig ikke kan have et kæmpe udvalg af skuespillere med store navne fra alle hjørner af verden.

Og så er der LGTB gruppen som rent faktisk får en af de bedste kvindelige skuespillere i Hollywood til denne rolle og så brokker de sig? Det er da simpelthen for dumt. Der er jo en grund til at de er skuespillerer, så udseendet har en hel del at sige vil jeg mene, så de kan prøve at ligne den rolle som de spiller, selvom det måske kræver noget makeup og sminke, men at så kræve at det er en trans person der spiller denne rolle? Giver jo ingen mening.

Og det er denne gruppe som har det med at snakke om hvordan andre grupper er "priviligerede" :P
Gravatar

#6 Gorman 5 år siden

Enig i at det hele virker for dumt og nu tilsyneladende et eklatant selvmål for LGBT.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 Star Trek fever 5 år siden

Gorman (6) skrev:
Enig i at det hele virker for dumt og nu tilsyneladende et eklatant selvmål for LGBT.


Dem laver de konstant, med alle deres krav om positiv særbehandling
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#8 Mads47 5 år siden

Jeg synes virkelig det er synd at denne film ikke bliver til noget, det er lidt at skyde sig selv i foden. Det var en oplagt mulighed at give et indblik i transkønnes kamp og deres selvopfattelse. LGTB bevægelsen vil jo gerne frem og anerkendes på lige fod med alle andre og det skal de selvfølgelige også, det er en del af vores verden og jeg kan også godt forstå at de vil repræsenteres.

Men jeg er sikke på at det er en minorit i en store bevægelse der råber op og føler sig trådt på. Sådan er det oftest i dag, at det er dem der råber højest der får opmærksomhed. Tror langt størstedelen af bevægelsen ingen problemer har med den casting. De fleste er rationelle mennesker, men fjolser og irationelle individer findes i alle afkroge, lige meget hvad ens seksuelle orientering er.
Gravatar

#9 Nagash 5 år siden

Kunne ikke være mere enig Mads
Gravatar

#10 Mejse 5 år siden

#8 præcis

Skriv ny kommentar: