Den 8. oktober blev skaberen af YouTube-kanalen Screen Junkies med over seks millioner abonnenter fyret. Det skete efter anklager imod Andy Signore om seksuelle overgreb imod kvindelige fans og kolleger. Nu får det konsekvenser for verdens vel nok mest populære filmprogram.

Se også: Oscar-akademiet sparker Harvey Weinstein ud efter anklager om voldtægt

For foruden programmerne “The Screen Junkies Show” og “Movie Fights” så udgiver Screen Junkies-kanalen også det populære “Honest Trailers”, der komisk anmelder film forklædt som en trailer.

Hvert afsnit af det to gange Emmy-nominerede YouTube-program bliver set af millioner af mennesker. Nu er personerne bag gået i tænkeboks:

”Det, Andy har gjort, har ændret alt. Fundamentalt. Vi har brug for at stille spørgsmål og få svar. ‘Normalt’ findes ikke mere. Vi har brug for tid,” skriver Screen Junkies-producent Dan Murrell på Twitter.

Sagen om Andy Signore udspiller sig parallelt med andre overgrebs-afsløringer rettet mod især filmproducent Harvey Weinstein og Amazon Studios-chefen Roy Price.

Begge er blevet fyret fra deres stillinger, men endnu har sagerne ikke fået direkte konsekvenser for selskaberne bag; The Weinstein Company og Amazon Studios.

Det får det altså nu for Screen Junkies, der i første omgang går i produktions-stop, imens de overvejer fremtiden.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: