Honest trailers er ikke blide ved “Venom”.

Folkene fra Honest Trailers har taget fat i en af årets største blockbustere, og de kritiserer blandt andet den manglende R-rating, men som de selv pointerer i traileren, har filmen indtjent næsten en milliard, så hvad ved de.

Manglende blod og bandeord er dog ikke det eneste de kritiserer ved “Venom”. De undrer sig også over de mærkelige lyde, som Tom Hardy kommer med, og de kritiserer også den store mængde vidensskabs-snak, der er i filmen.

De danske anmeldere kunne heller ikke lide “Venom”, men dette er, fordi de er for gamle til at forstå “Venom”, mener tegneserie-tegneren Todd McFarlane – som man kan læse mere om her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 BlackJesus 5 år siden

Har aldrig forstået kritikken af denne film. Især ikke med tanke på de gode anmeldelser Marvel film får. Den eneste minus i filmen, som der også bliver nævnt i artiklen er det den ikke er R-rated, da Venom måske er den mest oplagte indenfor superhelteverdenen. Der manglede simpelthen noget vanvittig CGI, når Venom åd hovederne af sine modstander!

Mon Marvel har betalt anmelderne til at give dårlige reviews?
Gravatar

#2 Mejse 5 år siden

#1 hvorfor i alverden skulle de gøre det ?

kunne selv godt lide den, men kan da sagtens forstå de dårlige anmeldelser, det er jo bare ren underholdning, sjældent de film der løber med de bedste anmeldelser.

havde været oplagt med R-rating, især hvis de som det ser ud vil introducere carnage, meeeeeeeeeen hvis de nogensinde havde planer om at hive spiderman med ind i universet, kan jeg godt forstå de valgte det fra.

#3 fanika2 5 år siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: