Lucasfilm ændrer “Star Wars”-strategien radikalt – film om Boba Fett og Obi-Wan Kenobi er sat på pause.

“Solo: A Star Wars Story” har været historiens dyreste “Star Wars”-film, og den har floppet stort.

Det får nu store konsekvenser internt hos Lucasfilm. Fremtidige spinoffs i stil med “Rogue One” og “Solo” er sat på pause på ubestemt tid.

Tidligere er der blevet rapporteret om op mod ni kommende “Star Wars”-film – de planer er nu skrinlagt, erfarer Collider.

Fokus er nu udelukkende på “Episode IX” og Rian Johnsons kommende trilogi samt “Game of Thrones”-skaberne David Benioff og D.B. Weiss’ “Star Wars”-film.

Således arbejdes der ikke aktivt på flere “A Star Wars Story”-spinoffs. Hverken om Obi-Wan Kenobi eller “Logan”-instruktør James Mangolds “Star Wars”-film om Boba Fett.

Det hele skyldes floppet med “Solo”.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Gridlock 4 år siden

#10 Vi kan kun være enige og det er ikke fordi et par af skuespillerne ikke også ved det.
Vi har hørt Mark Hamill i nogen af hans interviews omkring Star Wars sige at han mindst en gang sagde til Ryan Johnson (og sikkert også Kathleen Kennedy) "Vi er nød til og høre på fansne og høre hvad det er de vil ha."

Dog faldt det for døve øre og politikken blev istedet "Vi lukker ørene for fansne og koncentrer os kun om hvad VI vil ha."
Den slags er dømt til fiasko og det giver bagslag som bare pokker.

Blandandet når karakterende ikke virker Luke Skywalker er et glimrende eksempel på en karakter der ikke virker.
Sidst vi så ham var han villig til og gå ind i løvens hule for og rede hans far og vende ham fra mørket tilbage til lyset, selv da ganske kort går amok stopper han og nægter og ta et skridt videre og dræbe darth vader.
Og så prøver TLJ og fortælle at den mand overhoved overvejede og dræbe hans nevø for noget han muligvis ville gøre??
Det skriger til himlen og tilbage af BULLSHIT!!

Den eneste måde det kunne ha virket på er hvis Snoke var blevet vidst som at han havde bevidst manipuleret med både Luke skywalker og Ben Solo´s sind over flere år, ind til han var istand til og skubbe Luke´s sind bare et øjeblik til den afgrund hvor han var overbevidst om at det og dræbe hans nevø var det bedste.

Hvis det var blevet afsløret i filmen at det var sådan det forgik kunne fansne ha accepteret at det var noget Luke ville gøre.
Men nej det blev der intet sagt om i filmen og dermed gav luke´s handling INGEN mening.

Og ja du har ret i at mange fans faktisk kommer med glimrende kritik punkter, vi pege på MauLer´s tæt på 5 timer lange kritik af the last Jedi.
han kommer faktisk med rigtig mange gode punkter om hvad der gør at TLJ ikke virker og hvordan det kunne være blevet forbedret.

Tror det er en af grundende til at Marvel faktisk virker de gider og lytte til deres fans og faktisk ta ved lære af nogen af deres kritik punkter.
Gravatar

#12 Johnny42 4 år siden

Det jeg håber vil ske er at Disney begynder at tænke bør man lave en bestemt film, frem for hvad de har gjort tidligere, hvor de mere har tænkt, kan man lave filmen. Selvfølgelig kan man lave en film om enhver karakter der har mindre end 5 sekunders skærmtid, og undersøge/udvande enhver karakters forhistorie. Men at man kan lave sådan en film er ikke ensbetydende med at man også skal lave filmen.

Historien i Solo kunne ligeså godt være udgivet som en bog, hvilket sådan set også sker når bog-adaptationen af filmen kommer senere på året. Jeg havde regnet med at vi ville få fortalt de fleste af de interessante ting om Han Solos forhistorie, men dog ikke at vi alle sammen fortalt(Han møder Chewie, Lando, Milennium Falcon, Kessel Run), plus nogle ting om hans forhistorie vi ikke vidste vi behøvede at vide (sin Blaster?!, sit efternavn ?!!?).

Jeg har ingen interesse i en Obi-Wan film, en Yoda film, en Jabba The Hutt?!? film. Det jeg tog med fra Solo, har faktisk gjort mig mere interesseret i Boba Fett filmen, hvis det indebær de forskellige Crime Syndicates og the Hutt Cartel. Jeg er faktisk også positiv overrasket over Emily Clarke i Solo, og vil gerne se både Qi'ra og også Enfys Nest vende tilbage.

Men jeg venter STADIGVÆK på en Lor San Tekka og Luke Skywalker film, hvor de søger efter forsvundne Sith/Jedi artifacts og mystereier omhandlende kraften. Det er den film og en Knight of Ren film jeg først og fremmest er interesseret i at se.

Men det er måske på sin plads at give Katleen Kennedy en smule oprejsning, da det tyder på at det var moderselskabet Disney, der pressede på for en maj-premiere til Solo, samt det var dem, der ikke ville give ekstra penge til markedsføringen af Solo.

Skriv ny kommentar: