Lucasfilm ændrer “Star Wars”-strategien radikalt – film om Boba Fett og Obi-Wan Kenobi er sat på pause.

“Solo: A Star Wars Story” har været historiens dyreste “Star Wars”-film, og den har floppet stort.

Det får nu store konsekvenser internt hos Lucasfilm. Fremtidige spinoffs i stil med “Rogue One” og “Solo” er sat på pause på ubestemt tid.

Tidligere er der blevet rapporteret om op mod ni kommende “Star Wars”-film – de planer er nu skrinlagt, erfarer Collider.

Fokus er nu udelukkende på “Episode IX” og Rian Johnsons kommende trilogi samt “Game of Thrones”-skaberne David Benioff og D.B. Weiss’ “Star Wars”-film.

Således arbejdes der ikke aktivt på flere “A Star Wars Story”-spinoffs. Hverken om Obi-Wan Kenobi eller “Logan”-instruktør James Mangolds “Star Wars”-film om Boba Fett.

Det hele skyldes floppet med “Solo”.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 SverriJ 4 år siden

Nooo.. Jeg gad virkelig godt at se hele historien med Solo.
Gravatar

#2 Gorman 4 år siden

Synes det er et fornuftigt valg. Er en af dem der ikke har set Solo, og tidligere ville det have været utænkeligt, men jeg har lidt mistet interessen for SW efter de mange film, hvor kvaliteten er dalende. Og det er jo åbenbart ikke kun mig der har det sådan.
Nu bør koncentrationen netop være på at redde hovedlinjen med en god og vedkommende 9`er.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Justin 4 år siden

Det er da dejligt at de har indset at de var ved at dræbe Star Wars
Gravatar

#4 Mads47 4 år siden

Nej de dropper ikke Star Wars Spinoffs. Det er blot sat på pause og deres fokus ligger nu på Episode 9.
Gravatar

#5 Geekalot 4 år siden

Ville nu gerne have en film med ben kenobi :)
Gravatar

#6 Mads47 4 år siden

#5 Det skal der nok nå at komme, tror slet ikke man skal tror at Lucasfilm er færdig med spinoff film. De har blot lagt deres hoveder i blød.
Gravatar

#7 Lauzzy81 4 år siden

Man ville gerne se en Kenobi film, gerne med Ewan McGregor igen, han gjorde det nu meget godt som Obi-Wan
Gravatar

#8 HighFlyer15 4 år siden

Fantastisk. Star Wars var specielt mest fordi man ikke fik det stukket i kæften hvert år(nu hvert halve år, jesus christ). Det var noget man så frem til fordi der gik så "lang" tid mellem hver episode.
Man vidste de brugte tid på både manuskript og produktion(Force Awakens) men så kom The Last Jedi og viste at det var bestemt ikke en selvfølge at der blev brugt tid på de ting og nu tager jeg ikke i biffen og ser Star Wars episode 9 fordi de netop har bevist at de kun tænker på hvor hurtigt de kan tjene penge og det er ved at sætte så mange projekter igang på en gang og give idioten bag Last Jedi en HEL trilogi den værste Star Wars film siden prequels. Hvor herre bevares.
Gravatar

#9 Gridlock 4 år siden

Synes Midnight´s Edge sagde det meget godt hele den der Star Wars fatique er en stor omgang BS
Se på Marvel bare i år har vi 2 superhelte film der kommer lige i røven på hinanden Infinity War og Ant-Man og ind til videre ser der ikke ud til og være nogen form for træthed der, da alle deres film mere eller mindre er dunrende finansielle successer.

Det skyldes måske folk som Kevine Feige der er i stand til og sige "det kan godt være du synes det er sådan her din film skal se ud, men sådan skal det bare ikke være, det er SÅDAN her løbet køre for at det passer ind i den øvre plan FÆRDIG!."
Samtidig ser det ud til at Kevine Feige er ganske talentfuld og ved hvad han laver og lytter til hvad publikummet/fansne faktisk vil ha.
Hvilke nok også er derfor han ikke incitere på at få proppet en masse politisk korrekthed ind i hans film, jo vidst Black Panther gik måske lidt for meget i det, men ikke til sådan en grad at det forgiftede resten af filmene.
Fordi når alt kommer til alt så er det gennem fans du virkelig tjener kassen, få dem hevet ind og de fortæller deres venner at den her film skal i sku se for den er fed.
De ser den og er enige hvilke vil sige de måske fortæller deres venner som så smutter ind og ser den etc etc.

Vi kan kun håbe at hvem end der tager over fra Kathleen Kennedy forstår og vende skuden... hvilke vil sige hendes valg skal det IKKE være da hun efter signende er endnu værre end Kennedy når det kommer til feminisme i film.


Gravatar

#10 OliverDK 4 år siden

Jeg mener personligt, at der er plads til Star Wars spin-offs og flere Star Wars film bare ikke i den nuværende form. Problemet er efter min mening:

- filmene er for det meste dårlig fortalte,
- filmene mangler gode og troværdige karakterer og karakteropbygning man kan relatere til på et følelsesmæssigt og personligt niveau,
- filmene mangler et overordnet gennemtænkt plot fra film til film,
- filmene blander alt for meget kontroversiel populistisk politik og poltisk korrekt fra vores galakse ind i universet og derved fjerner de den eskapisme, der var og burde være i enhver Star Wars filmoplevelse. Filmene foregår altså i en galaxy far far away og ikke på jorden anno 2018,
- filmene fremstiller elskede karakterer med karaktertræk, der er synes uforenelige med de karakterer vi har kendt siden 80'erne. Jeg er med på karakterer kan udvikle sig over år, men når den udvikling så ikke er fortalt, så falder det hele til jorden med et brag.
- filmene slår næsten alle elskede karakterer ihjel fra fortiden.
- filmene udforsker reelt ikke Star Wars universet, men holder sig snævert til formlen "hvad vi kender" og det bliver kedeligt i længde. Der mangler kreativitet og nytænkning og lysten til at "udforske" hvad Star Wars også er eller kunne være.
- mange i teamet bagved filmene angriber fans og kritikere uden at se indad og tage stilling til kritikpunkter der fremsættes. Derved opstår der en total disconnect mellem Star Wars fans og Star Wars skabere, der blot bliver dybere og dybere med tiden.

Igen, jeg mener personligt, at der er plads til meget mere Star Wars, men det kræver at der sker drastiske ændringer hos Lucasfilm/Disney. Jeg mener de burde tage 2 skridt tilbage og genovervej hele deres tilgang til Star Wars. Derudover burde de tag skyklapperne af og lytte til den konstruktive kritik der faktisk findes i stedet for at se racisme og sexisme i alle der ytrer sig negativt om deres værker.

Skriv ny kommentar: