Wulffmorgenthaler giver premiere på “Mugge & vejfesten” senere i 2019.

Anders Matthesen har haft gigantisk succes i de danske biografer med at forvandle sin egen “Ternet Ninja“-bog til animeret succes.

Nu satser Mikael Wulff og Anders Morgenthaler på samme formel, når de filmatiserer deres egen 2017-bog “Mugge & vejfesten” til animeret film.

Handlingen drejer sig om titlens Mugge, der bor sammen med sine forældre på en dansk villavej befolket med skæve typer som opfinderen Henrik Skovlykke, femlingerne Allan, Allan, Allan, Allan og Allan, kattedamerne Tove og Karen, et par nonner, der altid går rundt på stylter, og ikke mindst Weirdoen fra Nakskov.

Mugge opdager dog, at hans mor er blevet forelsket i crossfit-træneren Pierre og nu forlader Mugge og hans far. Det kan Mugge overhovedet ikke acceptere. Han beslutter sig for at gøre alt, hvad han kan, for at bringe sine forældre sammen igen – og det skal foregå ved den store årlige vejfest.

På stemme-rollelisten er navne som Jens Jacob Tychsen, Iben Hjejle, Stephania Potalivo, Sofie Linde, Martin Brygmann, Lars Hjortshøj, Mia Lyhne, Jan Gintberg, Mick Øgendahl og Nicolaj Kopernikus.

“Mugge & vejfesten” får premiere d. 26. september.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Der er nok tale om lidt mere weird humor, som det nok ikke er alle der forstår. Men interessant bliver det.
Gravatar

#2 Squeszh 1 år siden

"Mugges opdager dog, at hans mor er blevet forelsket i crossfit-træneren Pierre "

Mugges? Mugges hvad?

Skriv ny kommentar: