“Ternet Ninja 2” modtager 238.052 kroner i udviklings-støtte fra Det Danske Filminstitut. 

Tidligere på året kunne Filmz afsløre, at Anders Matthesen skriver på bogforlægget til en fortsættelse til “Ternet Ninja”. Og at Matthesen har mod på at filmatisere “Ternet Ninja 2”.

Nu kan Filmz afsløre, at Anders Matthesen og A Film har modtaget 238.052 kroner i udviklings-støtte fra Det Danske Filminstitut.

Til sammenligning modtog “Ternet Ninja” i 2017 en udviklings-støtte på 255.000 kroner samt senere en produktions-støtte på 6.539.963 kroner.

Anders Matthesen er selv angivet som manuskript-forfatter på “Ternet Ninja 2”, ligesom han igen også instruerer sammen med Thorbjørn Christoffersen, der også medvirkede til at lave “Ternet Ninja”.

I “Ternet Ninja 2”-bogen, som filmen baserer sig på, tager Aske på ferie med familien til Bangkok, hvor han sammen med Ternet Ninja genoptager kampen for retfærdighed.

Aktuelt har “Ternet Ninja” solgt 926.256 billetter i de danske biografer.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 nyfyr23 4 år siden

Altså, er ham dér Matthesen ikke skide rig i forvejen, eller?? Den første film fik skide meget i udviklingsstøtte og nu får den anden også??? Jeg troede at sådan noget kun gik til mindre film, film som ligesom har brug for sådan noget og ikke til sådan nogle rige fucking sataner som Anders Matthesen som allerede har så mange penge at han egentlig godt kunne finansiere hele filmen selv, hvis han altså havde lyst til det, og gad at bruge nogle af sine EGNE penge og ikke sidde dér, med snablen nede i VORES PENGEKASSE, altså VORES, LANDETS penge!! Vi vanlige borgere der BESTEMT ikke er særligt rige/millionærer burde sgu' da ikke give vores støtte til mennesker der allerede er mega-rige og ikke har brug for pengene, så de kan blive rigere og få skovlet ENDNU mere penge til sig! Sikke noget skide svineri. Fandeme ikke så underligt at Danmark er gået av helvede til i de seneste par år...
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 det er godt nok et følsomt punkt for dig hva :) det blev besluttet sidste gang politikerne havde filmstøtte oppe at vende, at der skulle bruges mere til populære film, som danskerne gad se, så det er helt efter bogen, og så er han jo altså ikke et film productions selskab så naturligt nok er det ikke den del han står for :)

Skriv ny kommentar: