Edgar Ramirez er blevet castet i rollen som “Borderlands”-universets mest magtfulde mand: våbenfabrikanten og forretningsgiganten Atlas.

Ramirez skal spille over for stjerner som Kate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black og Jamie Lee Curtis i Eli Roths fortolkning af det populære videospil.

I forbindelse med annonceringen af Ramirez har Lionsgate også offentliggjort filmens plot.

Her møder vi Blanchetts mystiske outlaw, Lilith, der bliver nødt til at vende tilbage til sin hjemplanet Pandora for at finde Atlas’ forsvundne datter. Hun sammensætter et hold bestående af den tidligere lejesoldat Roland (Hart), eksplosionseksperten Tiny Tina (Ariana Greenblatt), Tinas muskelbundt af en beskytter Krieg (Florian Munteanu), videnskabskvinden Tannis (Curtis) og sidst, men ikke mindst den sarkastiske robot Claptrap (Black). Sammen skal holdet finde og beskytte Atlas’ datter i en verden fyldt med monstre og banditter.

Ramirez’ karakter adskiller sig fra “Borderlands”-spillene, idet Atlas dér er en våbenvirksomhed og ikke en person.

Den to gange Golden Globe-nominerede skuespiller er blandt andet kendt for sine roller som Gianni Versace i “American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace” samt Joe Mendoza i HBO-serien “The Undoing”.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: