“Ringenes herre”-stjernen Elijah Wood påpeger, at Amazon-serie burde hedde “Silmarillion”.

J.R.R. Tolkiens “Hobbitten” og “Ringenes herre” er begge blevet til filmtrilogier, mens forfatterens Midgårdsværk “Silmarillion” lader vente på sig. Eller hvad?

For ifølge Frodo-skuespilleren Elijah Wood så er den kommende “Ringenes herre”-serie faktisk en delvis “Silmarillion”-filmatisering:

”De kalder den for ‘Ringenes herre’, men det mener jeg, er en smule misvisende… Det materiale, de arbejder med, eksisterer længere tilbage i historien… Det lyder mere som ‘Silmarillion’-æraen. Ikke for at blive nørdet, men det er Midgårds anden tidsalder,” siger Wood til IndieWire.

“Silmarillion” omhandler primært Midgårds første og anden tidsalder, hvorimod “Ringenes herre”-fortællingen udspiller sig i den tredje tidsalder.

Den nye serie vil beskæftige sig med den anden tidsalder.

Læs også ‘Dansk biograf viser for første gang ‘Extended’-udgave af “Ringenes herre”‘.

“Ringenes herre”-serien får premiere på Amazon Prime Video.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Wolff 3 år siden

Man kan næsten høre det, ikk? Silmarillion: A Lord of the Rings Story
Gravatar

#2 Dalgaard 3 år siden

Håber de kan leve op til filmene! Hvilket jeg tror bliver meget svært.
Jeg er mest bange for det bliver en ny omgang GoT, med masser af ligegyldigt intriger og drama, men jeg håber det bliver godt !
Gravatar

#3 BlackJesus 3 år siden

Dalgaard (2) skrev:
Håber de kan leve op til filmene! Hvilket jeg tror bliver meget svært.
Jeg er mest bange for det bliver en ny omgang GoT, med masser af ligegyldigt intriger og drama, men jeg håber det bliver godt !


Undskyld mig, men hvorfor skulle der det? Intrigerne og dramaen i GOT er jo ikke bare fundet på for tv-seerne. Det er noget fra bogen.

Det er heller ikke fordi Hobitten eller Ringenes Herre filmene er fyldt med intriger og drama.

Er der da en tendens siden du kommer med sådan en frygt eller var meningen bare for at vise at du er en af dem der ikke kan lide GOT?

Gravatar

#4 Dalgaard 3 år siden

Jeg kan sagtens lide GoT! Men ikke i lotr univers.
Jeg har skam set serien og læst bøgerne i GoT univers.
Og ja, jeg er bange for det, NETOP fordi tendensen er sådan i dag.
Jeg håber bare IKKE at lotr serien kan ende sådan også.

Jeg så frem til sæson 4 i Vikings, men stoppede fordi det også endte ud i det samme "Days of our lives" intriger og drama.

Som sagt, jeg glæder mig utrolig meget, men jeg har lov at være bange for at den vil efterabe alle de andre fantasy serier som kører lige pt
Gravatar

#5 Johnny42 3 år siden

Ja, at kalde det Ringenes Herre er et markedsførringsstunt, og det har sådan set også generet mig. Så hellere kalde den Tales from Middleearth. Men er der ikke også et eller andet med rettigheder, så de er begrænset i hvilke perioder de kan fortælle om, så de ikke kan bruge noget fra den første alder?

Skriv ny kommentar: