Elisabeth Shue er blevet castet i Alexandre Ajas “Piranha 3-D”, der er en genindspilning af gyserfilmen “Piranha” fra 1978.

Filmen udspiller sig ved Lake Havasu i Arizona, der ligger i et krater udformet af forhistoriske vulkanudbrud. Da et jordskælv forsager en kæmpe revne i bunden af søen, frigøres en stime forhistoriske piratfisk, og folk ved søen begynder derpå at forsvinde.

Den originale film, som var en spoof over “Dødens gab”, blev instrueret af Joe Dante. Filmen fik i 1981 en fortsættelse, “Piranha II: The Spawning”, der blev instrueret af den dengang ret ukendte James Cameron.

I “Piranha 3-D” skal Elisabeth Shue spille sheriffen i den lille by og mor til den generte teenagesøn Jake. Jake får chancen for at vise sit værd, da kødædende fisk truer hans familie og venner.

45-årige Shue slog igennem i 80’erne i film som “Tilbage til fremtiden II”, “The Karate Kid” og “Cocktail”, men har senere fået succes i mere dramatiske roller i “The Trigger Effect” og “Leaving Las Vegas”, som hun i 1996 blev Oscarnomineret for.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 filmkorn.dk 12 år siden

Interessant. Ajas Mirrors er super cool.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#2 Spanner 12 år siden

Det kører bare for hendes karriere
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#3 HonoDelLoce 12 år siden

Ikke nok med at Elisabeth Shue skal spille sherif, så omhandler den piranhas ??? :D Ualmindeligt holdbart plot ! Lets go ! :)

Den sidste del mener jeg endda, for hvis Piranha 3-d beholder bare lidt af charmen ved den originale Piranha, så skal jeg se den ! :)

I øvrigt har jeg det ualmindeligt svært ved sea-monster-film (i mangel af bedre ord) i det hele taget.. Jo vidst, hajer, pirat-fisk og blæksprutter (for slet ikke at nævne Hasselhof!) kan da være farlige ting - i vandet ! Hvorfor er det så, at man ikke bare bliver oppe af vandet ?

Uh uh uh - en haj.. Hvad gør jeg så her på strandbredden?

Just stupid :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#4 misuma 12 år siden

Jeg havde stor respekt for Alexandre Aja (elsker hans film Haut Tension), men Mirrors var en fæl fæl skuffelse.

Jeg har selv Piranha 1+2 og nyder disse af nostalgiske end af så meget andet. Elisabeth Shue har jeg værdsat siden hun spillede barnepige i En Vild Nat I Byen (?). Noget siger mig at hun snart forsvinder fra rampelysets skær desværre. Måske Quentin kan give hende et comeback senere. :P
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?

Skriv ny kommentar: