Scarlet Witch har været en del af MCU siden “Avengers: Age of Ultron” fra 2015. Hvorvidt Olsen vender tilbage i rollen, står stadig uklart.

Varietys seneste episode af deres YouTube-serie “Actors on Actors“, sidder Elizabeth Olsen med “The White Lotus”-skuespiller Meghann Fahy for at diskutere deres karrierer. Siden Elizabeth Olsen har spillet Wanda Maximoff/Scarlet Witch i knapt et årti, spurgte Fahy hurtigt ind til, om Olsen savnede at spille rollen.

Svaret var: “Nej, det gør jeg ikke”. Selv er Olsen meget stolt af det arbejde, hun har lagt i karakteren, og hun har elsket forløbet. Hun stritter også imod egen impuls om at ringe Marvel Studios-chef Kevin Feige op for nye idéer til karakteren. Omvendt er hun også fint tilfreds, hvis hendes tid i MCU er forbi. Lige nu er hun nemlig i gang med at udvide sin filmografi, så hun ikke kun er kendt for sine præstationer inden for Marvel.

Om Olsen vender tilbage som Scarlet Witch, er fortsat uvist. Sidste gang hun spillede karakteren, var i sidste års “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”. Selv mener Feige, at der er masser af muligheder for Scarlet Witch, så det er ikke usandsynligt, at Olsen bliver tilbudt rollen igen. Hvis hun gør, har hun et ønske om at tilføre karakteren mere humor.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 1 angry man 8 måneder siden

"Scarlet Witch har været en del af MCU siden “Avengers: Age of Ultron” fra 2015"

Teknisk set har hun været med siden captain america: winter soldier (2014)

Skriv ny kommentar: