Vi har fået den første trailer til fortællingen om ‘The King of Rock and Roll’, og instruktør Baz Luhrmann ser ud til at være tilbage med et brag!

Det er længe siden, vi har set navnet ‘Baz Luhrmann’ rulle henover biografskærmene. Hans sidste spillefilm, “The Great Gatsby”, fik nemlig premiere for hele ni år siden.

Nu er den stilsikre filmskaber langt om længe tilbage. Denne gang fortæller han historien om selveste Elvis Presley, og filmens første trailer er lige så bombastisk og spektakulær, som man kunne forvente af en Luhrmann-film – og det passer glimrende til hovedpersonens ekstraordinære liv.

“Elvis” lader os opleve musikerens liv og karriere fra ungdom til stjerne og stiller skarpt på forholdet imellem ham selv og hans manager, Colonel Tom Parker. Filmen dykker ned i dynamikken mellem de to mænd gennem en tyve års periode og dækker Presleys udvikling til en af tidens største stjerner, hvor hans kone (senere eks-kone) Priscilla Presley spillede en central rolle.

Elvis spilles af Austin Butler, som vi tidligere har set i Quentin Tarantino-filmen “Once Upon a Time in Hollywood”. Parker spilles af Tom Hanks, der vist ikke behøver nogen introduktion. “The Visit”-skuespiller Olivia DeJonge spiller rollen som Priscilla Presley.

Luhrmann har skrevet filmen i samarbejde med sin “Moulin Rouge”-medforfatter Craig Pearce, Jeremy Donner (“The Killing”) og Sam Bromell (“The Get Down”).

“Elvis” får premiere den 23. juni.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: