“A Quiet Place: Part III” er officielt undervejs, så vi har ikke set det sidste til den utroligt hårdt prøvede Abbott-familie endnu.

Vi har længe vidst, at en “A Quiet Place”-spinoff er undervejs, og Paramount har nu annonceret, at den forventes at få premiere i 2023. Hvor det det tidligere var “Mud”-instruktør Jeff Nichols, der skulle stå bag roret på filmen, blev det sidste måned afsløret, at “Pig”-instruktør Michael Sarnoski ville overtage instruktørpositionen.

Spinoff-filmen vil ikke fokusere på Abbott-familien, selvom “A Quiet Place: Part II” efterlod karaktererne med noget af en cliffhanger. Nu har Paramount dog endelig annonceret, at vi får en “Part III” engang i 2025, og det betyder sandsynligvis, at vi finder ud af, hvad der sker med Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds og Noah Jupes overlevere i den mussestille verden.

Læs også: “Dwayne Johnson og Emily Blunt vender tilbage i ‘Jungle Cruise 2’: Adventure-filmen er under udvikling”

“The Office”-skuespilleren John Krasinski har instrueret de to første film i franchisen til kæmpe succes og har med dem vist sig som en Hollywood-instruktør, som man ikke skal kimse ad. Han skrev den første film i samarbejde med Bryan Woods og Scott Beck, men sad alene bag tastaturet på opfølgeren. Om han vender tilbage til 3’eren som enten instruktør, forfatter eller begge dele ved vi ikke endnu, selvom det i den grad ville være oplagt.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: