Emma Stone skal spille overfor Woody Harrelson og Jesse Eisenberg i gyserkomedien “Zombieland”, der produceres af Columbia Pictures og første gang blev annonceret i 2007.

20-årige Stone slog igennem i tv-serien “The New Partridge Family” i 2005 og har efterfølgende medvirket i filmene “Superbad”, “The Rocker” og “The House Bunny”.

“Zombieland”, der instrueres af Ruben Fleischer, følger en gruppe overlevende, der slår sig sammen for at bekæmpe de levende døde, efter at en zombiepest har lagt Amerika øde.

Paul Wernick og Rhett Reese står bag manuskriptet til filmen, som starter optagelser til februar i Atlanta.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Daywalker 14 år siden

Jeg har intet imod rigtige slå-hjernen-fra Zombie-film... selv i den overflod af dem der er udgivet på det sidste... Men Zombie-komedier har sin udløbsdato. Og den er vist overskredet.
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#2 simonselvfed 14 år siden

Emma Stone? . . . Zombies, woohoo!
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#3 mr gaijin 14 år siden

Med film er det jo aldrig et spørgsmål om hvad filmen går ud på, men hvordan ideen føres ud i livet. Her lyder det dog godt nok som et utroligt tyndslidt hvad, så hvordan'et har bare at være godt.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#4 Morpheus 14 år siden

Jeg siger ikke nej tak til en gang Zombie action. Zombier er altid velkomne.

Skriv ny kommentar: