Det blev ikke til den fjerde Emmy indenfor fem år til Danmarks Radio. DR’s dramaserie “Forbrydelsen” tabte Emmy-ræset i nat, da prisen ved uddelingen i New York blev tildelt serien “The Street”, som er produceret af BBC.

DR har tidligere taget Emmy-prisen hjem for serier som “Nikolaj og Julie”, “Ørnen” og “Rejseholdet”. Piv Bernth, der er producent på “Forbrydelsen, udtaler: ”Det er ærgerligt, for vi synes, vi har en god serie, som er velegnet på verdensplan. Men vi har tabt til godt gammeldags solidt britisk drama.”

Det at få serien nomineret er dog i sig selv en god reklamesøjle når serien skal sælges internationalt: ”Selvfølgelig havde det da givet mere opmærksomhed, hvis den havde vundet, men vi har allerede solgt den til den store tyske tv-station ZDF, hvor den fra februar skal gå i bedste sendetid,” fortæller Bernth.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 filmkorn.dk 14 år siden

Så er der da nogen retfærdighed til. Mage til diletantisk drama skal man da lede længe efter. Jeg troede dansk film var kommet sig over klodsede dialoger og alvorsramte præstationer uden mindste nuance, men nej, så kom Forbrydelsen. Jeg er dog ikke overrasket over, at det lige er Forbrydelsen familien hakkebøf samler sig om i disse middelmådighedens tider, hvor skuespillernavne frem for plot og reel kvalitet er afgørende for om en serie bedømmes som god. Vågn op Danmark!
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#2 MOVIE1000 14 år siden

serien stinker
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 chandler75 14 år siden

Jeg stod af efter omkring afsnit 4-5 stykker... Jeg havde egentlig tænkt mig at se den, men glemte den så og var egentlig ligeglad.

Der var et par solide skuespillerpræstationer men serien kørte (kører?) i samme rille i hver afsnit (gammel mistænkt cleares, ny mistænkt træder ind på scenen).
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#4 filmz-Scarface 14 år siden

Synes at den skulle have vundet. Det er den bedste serie fra DR nogensinde.
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#5 Silver666 14 år siden

Jeg syntes serien begyndte at gå i tomgang ca halvvejs,
men så oppede den sig igen.
Bedste danske tv krimi serie efter min mening.
Gravatar

#6 Andcasso 14 år siden

Forbrydelsen = 1. Opreklameret pis.
2. Skodserie af rang.
3. Forfærdeligt makværk.
Gravatar

#7 Bardoboy 14 år siden

Forbrydelsen er fantastisk, intet andet!!!
Gravatar

#8 MTK 14 år siden

Det ville også være kedeligt hvis folk var enige.
Gravatar

#9 KEiZ 14 år siden

Jeg forstår ikke kritikken af forbrydelsen, den er fantastisk, til tider (specielt i starten) meget langsom.
Men Damn, hvis bare en lille det af alt det andet crap vi bliver overstrømmet med ville gå så meget i dybden med histore omgivelser og konsekvenser for de involverede.
man kan virkelig se hvordan de forskellige personer påvirkes af hændelserne og bliver bedre eller mere besat osv.

Det er fantastisk, synd de ikke vinder men må samtidig sige at jeg har svært ved at se hvordan Amerikanerne skal kunne se den med det danske islet og politiske system, men er sikker på den vil kunne fungere rigtig godt i det meste af europa.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#10 the_paki_don 14 år siden

Tja, og så sidder jeg atter med følelsen om, at "Forestillinger" ville have haft en bedre chance, for den serie gik også meget i dybden med hver enkelt karakter OG havde bragende gode præstationer fra spillerne.

Og hvor ofte er det, at et lands politiske system er interessant for andre at følge? Det er jo nærmest det, som "Star Wars" PT filmene led under. Det er jo kun relevant for nogle få og dermed mister man selve essensen af at få en serie nomineret i en kategori, som handler om et produkt, der kan nå så mange mennesker som overhovedet muligt.

Bedre held næste år!

Skriv ny kommentar: