En underskriftsindsamling med formålet at overbevise Marvel om at recaste kongen af Wakanda, T’Challa, nærmer sig hastigt 50.000 underskrifter.

Chadwick Boseman blev hurtigt et ikon blandt superhelte- og filmfans verden over, efter hans optræden som T’Challa, aka Black Panther. Hans tid som den sympatiske superhelt blev dog alt for kort, efter Bosemans utidige død indtraf i en alder af blot 43 år efter en længere kamp med tyktarmskræft.

Dødsfaldet har skabt et hul i MCU, som er umådeligt svært at udfylde. Marvel har dog taget en beslutning om ikke at forsøge at recaste rollen i fremtiden, så i den kommende “Black Panther”-opfølger med undertitlen “Wakanda Forever” skal vi ikke forvente at se T’Challa.

Det er dog tydeligvis ikke alle fans, der mener, at vi skal sige farvel til karakteren endnu. Faktisk har over 47.000 personer i skrivende stund underskrevet en underskriftsindsamling startet af Youtuberen, E-Man’s Movie Reviews, om at recaste T’Challa. Begrundelsen for indsamlingen lyder:

“Hvis Marvel Studios fjerner T’Challa, bliver det på bekostning af publikum (især sorte drenge og mænd), som så dem selv i ham. Det inkluderer også de millioner af fans, der ligeledes var inspireret af karakteren. Ved ikke at recaste kunne det kvæle muligheden for at en af de mest populære, ledende sorte superhelte kunne udvide deres eftermæle. Den bedste måde at dræbe en legende på, er at stoppe med at fortælle deres historie.”

Udtalelsen fortsætter: “#RecastTChalla er ikke en opfordring til at erstatte Chadwick Boseman. (Ingen ville nogensinde kunne gøre det). Den beder heller ikke om en øjeblikkelig erstatning. Ej heller beder den om at forhindre andre karakterer i at overtage titlen som Black Panther, såsom Shuri eller nogen andre. Denne underskriftsindsamling beder blot om at fortsætte portrættereingen af T’Challa i MCU. #RecastTChalla er en opfordring til at fuldbyrde den rolle, som Chadwick Boseman arbejdede så hårdt for at verden skulle se.”

Læs også: “Ironheart vil debutere i MCU i ‘Black Panther: Wakanda Forever'”

Det kan virke usandsynligt, at en underskriftsindsamling skulle lykkes med at få indflydelse på Marvels fremtidige håndtering af T’Challa — især når man tager i betragtning, at optagelserne på “Wakanda Forever” allerede er i gang. Det er dog ikke kun tusindvis af fans, der ønsker at se T’Challa fortsætte i MCU. Chadwick Bosemans bror, Derrick, har nemlig udtalt til TMZ, at han føler sig sikker på, at Chadwick selv ville have ønsket at rollen blev recastet.

Hvad vi kan få at se af karakteren i fremtiden, må vi vente at se, til “Black Panther: Wakanda Forever” har fået premiere den 10. november næste år.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 CaGoDa 1 år siden

det have været smartere at Recaste ham på en anden T'Challa fra Multverset overtager tronen.

Skriv ny kommentar: