Der er lang tid til d. 22. februar. Dagen for det næste Oscarshow. Men forudsigelserne om de nominerede kandidater til showet er i fuld gang. Peter Knegt fra Indiewire har et par klare kandidater til bedste film.

Se også: Nils Malmros skal bringe Oscaren til Danmark

Til trods for at “Boyhood” havde premiere tilbage på årets Berlinale i februar, så føler Knegt sig overbevist om, at Richard Linklaters film får en nominering som bedste film. De gode anmeldelser og fine salgstal peger også i den retning.

En del hype begynder der også at danne sig om Alejandro González Iñárritus alternative superheltefilm, “Birdman”. Stor ros fik den på den netop overståede filmfestival i Venedig. Og så elsker Hollywood jo et godt comeback – Michael Keaton er tilbage i en stor hovedrolle.

Af øvrige mulige kandidater nævner Peter Knegt film som “Interstellar”, “Kvinden der forsvandt” og “Foxcatcher”.

Men alt det kan naturligvis nå at ændre sig endnu.

Hvilken film, håber du, vil vinde en Oscar?

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 De4_Kia 6 år siden

Wouw No Shit Sherlock.
Jeg har på forhånd spået at Boyhood vinder som bedste film.
Gravatar

#2 hla72 6 år siden

Tja... The Imitation Game var et stort hit i Toronto ved årets TIFF og vandt publikum prisen, så med tanke på hvor mange film der har vundet den pris de seneste år og som har fået Oscar nomineringer og sågar vundet, så tør jeg godt spå en eller flere nomineringer til The Imitation Game. Om den så vinder noget, det må tiden vise.
Her hjemme får vi den først at se få dage før selve Oscar uddelingen, i hvert fald som det ser ud nu.

Ellers tror jeg på at Boyhood får nomineringer. Den kan ikke andet.
Gravatar

#3 brndtnlsn 6 år siden

Boyhood bør få nomineringer, men vinder nok ikke. The Grand Budapest Hotel har vel også en chance for nomineringer, for nu at holde mig til de film, jeg har set.

Skriv ny kommentar: